Prebolio bivšu?

Potvrdio da je sreću našao u zagrljaju tetovirane ljepotice koja voli objavljivati golišave fotke, a od njega je mlađa 16 godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Brian Austin Green potvrdio je vezu s australskom manekenkom Tinom Louise nakon što su ih uhvatili da se drže za ruke dok su išli na večeru.

Briana Austina Greena su američki mediji nakon razvoda od bivše supruge Megan Fox povezivali sa starletom Courtney Stodden, no čini se da je njegovo srce ipak osvojila ljepotica s kojom ga posljednjih tjedana viđaju u javnosti.

Pogledaj i ovo Brian Austin Green - 3 podrška svom sinu Zvijezda Beverly Hillsa progovorila o sinu koji je gej: ''Mnogi ljudi boje se tog priznanja djeteta, ali nemate se tu što bojati''

46-godišnji glumac potvrdio je navode o vezi s 38-godišnjom australskom manekenkom Tinom Louise nakon što su bili na večeri u jednom restoranu, gdje su se držali za ruke. Par je sudeći po fotografijama uživao, a na licima su cijelo vrijeme imali velike osmijehe.

Austin Green nije skrivao da se teško nosi s razvodom od Fox, koja je nakon nekoliko tjedana nagađanja potvrdila vezu s reperom Machine Gun Kellyjem. Sreću je ponovno pronašao u zagrljaju australske ljepotice, koja na Instagramu ima 2,4 milijuna pratitelja te je jedna od uspješnijih Instagram manekenki.

Tina Louise inače je i šefica restorana u Los Angelesu, gradu u koji se preselila iz rodne Australije kako bi poradila na svojoj karijeri. Svoj besprijekorni izgled upotpunila je brojnim tetovažama kojima je prekrila skoro čitavo tijelo, a s njima ne namjerava stati. Objavila je kako je prije nekoliko dana tetovirala veliku ružu na trbuhu, a u planu su joj još neke tetovaže uskoro.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić (Foto: Instagram) +0 Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Celebrity Pratitelje Andreja Kramarića oduševila njegova zgodna djevojka Mia, a oboje se mogu pohvaliti istreniranim tijelima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene