Skandalozna dama

Poslije iznenadnog razvoda od ljepotice utjehu traži u prsatoj starleti koja se sa 16 udala za 50-godišnjaka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brian Austin Green i Megan Fox prije nekoliko su tjedana potvrdili da se rastaju, a dok se šuška da je ona u vezi s Machine Gun Kellyjem, Greena su uhvatili u društvu starlete Courtney Stodden.

Dok svjetski mediji i dalje nagađaju jesu li glumica Megan Fox i glazbenik Machine Gun Kelly u vezi ili nisu, Brian Austin Green ne gubi vrijeme te izgleda da si je i on našao djevojku uz koju će preboljeti prekid.

Pogledaj i ovo Machine Gun Kelly - 1 što je ovo?! Dečko Megan Fox šokirao je novom tetovažom kojom je prekrio gornji dio tijela, nikome nije jasno zašto se odlučio na ovaj bizaran potez

Fotografi su ga u Los Angelesu uhvatili u društvu starlete Courtney Stodden, a dvojac je izlazio iz restorana u kojem su očito bili na ručku. Oboje su izgledali veselo te su zajedno istim autom i otišli iz restorana.

Zvijezda serije "Beverly Hills 90210" i njegova lijepa supruga prije nekoliko tjedana su objavili da se rastaju nakon deset godina braka. Green je zaključio da će svoju Megan zauvijek voljeti, a par je odlučio da će i dalje zajedno odgajati tri sina koja su dobili u braku.

Stodden je s druge strane nedavno otišla od svog, 34 godina starijeg supruga Douga Hutchinsona te je od onda ljubila nekoliko muškaraca. Istaknula je kako se osjeća bolje nego ikada nakon razvoda, a najavila je i knjigu u kojoj će ispričati sve o toj vezi. Vjenčali su se 2011. godine kada je njoj bilo tek 16 godina, a on je bio navršio 50. Par se mirio i svađao nekoliko puta tijekom svog turbulentnog braka, a Stodden je otkrila i kako je 2016. godine imala spontani pobačaj.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene