komentari poznatih Britanaca

POVIJESNA ODLUKA 'Sad smo stvarno, stvarno sjeb***'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Velika Britanija rekla je 'zbogom' Europskoj uniji. Brojni celebrityji komenentirali su Brexit, a najemotivnije ga je shvatila J.K.Rowling.

Velika Britanija na referendumu je izglasala da želi napustiti Europsku uniju, u kojoj je bila 43 godine. Objavili su to svi britanski mediji nakon što je prebrojana velika većina biračkih listića. Kao i u svemu, i oko Brexita su se dijelila mišljenja, pa je tako veliki broj slavnih celebrityja podržao ostanak u Velikoj Britaniji. Bilo je, jasno, i onih koji su zagovarali odlazak Britanaca iz EU, pa je jasno da je danas njihova reakcija pozitivna. Izlazak Britanaca iz EU komentirala je i Ella Dvornik, Hrvatica s londonskom adresom.

Pogledaj i ovo showbuzz stigla i potvrda Slavni Oskarovac postao Talijan: "Oženjen je Talijankom i voli našu zemlju"

Glumica Elizabeth Hurley podržavala je odlazak iz Europske unije, a tijekom noći je na Twitteru događaje oko referenduma pratila i uživo. Objavila je jutros, simbolično, fotografiju izlaska sunca. I slavni komičar John Cleese podržao je ideju izlaska Velike Britanije iz Europske Unije, a isto je napravio i legendarni Michael Caine, kao i glumica Joan Collins. Nakon izlaska Britanije iz EU, Joan je statusom proslavila, poručivši kratko: 'Vani', uz nekoliko ilustracija srca i britanske zastave.

S druge strane, veliki je broj onih koji tuguju zbog izlaska Britanije iz EU. Jedna od njih je i autorica Harryja Pottera, J.K.Rowling, koja je na Twitteru napisala kako nikad nije više htjela da postoji čarolija. Nagovijestila je i što će se dogoditi ubrzo. 'Škotska će sada tražiti nezavisnost. Cameronovo naslijeđe će biti dvije razdvojene nacije. Ništa se nije smjelo dogoditi', rekla je Rowling. Složio se s njom i slavni voditelj Piers Morgan. 'Sljedeći korak - Škotska napušta Veliku Britaniju', kaže Morgan. Manekenka i voditeljica Alexa Chung objavila je slomljeno srce, a Boy George poručio da ne treba plakati nad prolivenim mlijekom. Lily Allen također se osvrnula na odluku britanskog naroda. 'dakle, milenijalci, sad smo stvarno, stvarno sjeb***. Plačem od Swindona i čak se i ne šalim'.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene