divne uspomene

Brat pokojne princeze Diane objavio njihovu preslatku fotografiju koja je dirnula mnoge, ona je tad imala šest godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Charles Spencer na fotografiji ima tri godine, a princeza Diana šest.

Brat princeze Diane, Charles Spencer sredinom rujna progovorio je o traumama iz djetinjstva s kojima su se oboje kasnije nosili, a ovog puta prisjetio se tog razdoblja života objavivši njihovu zajedničku fotografiju. 

Pogledaj i ovo Amelia Spencer, Eliza Spencer Penju se prema vrhu Plavokose ljepotice svijetu su poznate zbog svojeg obiteljskog zaleđa, no pozornost je ovoga puta ukrao njihov prezgodni brat!

Kako piše Daily Mail, riječ je o fotografiji koja je snimljena u ljeto 1967. kada je Charles imao tri godine, a Diana šest. Objava na Twitteru dirnula je njegove pratitelje koji su napisali koliko su cijenili njegovu sestru, pokojnu princezu. 

"Draga uspomena... Bio sam vratar kad je jednom došla u kazalište London Palladium. U jednom kratkom trenutku me pogledala i nasmiješila se i čak i sada mislim koliko je rečeno u tom trenu", "Dragi mali dječak i djevojčica. Nitko nije mogao predvidjeti s kakvom će se okrutnom sudbinom oboje morati suočiti. Barem ta mala djevojčica počiva u miru i njezin je brat našao istinsku sreću", "Tako divna fotografija! Nitko nikad neće zamijeniti Dianu, bila je jedinstvena. Žao mi je što ste se ti i obitelj suočavali s lažima", komentirali su. 

Fotografiju možete pogledati na Charlesovu profilu na Twitteru.

Inače, Charles, koji je poznatiji pod imenom Earl, u rujnu je ispričao za Daily Mail kako su se njihovi roditelji John Spencer i Frances Shand Kydd razveli 1969. pa se majka iselila iz zajedničkog doma. Ostavila je njihova oca zbog tajkuna Petera Shanda Kydda.

Diana je imala samo sedam godina kada se odvijala mučna brakorazvodna parnica u kojoj je njezin otac dobio skrbništvom nad njom i ostalo troje djece. Princeza nije razgovarala s majkom do svoje smrti 1997., a kao dijete je gajila nadu da se će ona vratiti kući.

"Dok se pakirala, naša je majka Diani obećala da će se vratiti kako bi ju vidjela. Ona ju je čekala na pragu ulaznih vrata, no nikada nije došla", ispričao je Earl.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene