Izbjegava javnost

Rijetki znaju da Brad Pitt ima mlađeg brata: Evo tko je on, kako izgleda i čime se bavi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Douglas Pitt mlađi je brat holivudskog glumca Brada Pitta, a živi dalje od očiju javnosti. Uspješan je poduzetnik, investitor i filantropist.

Holivudski miljenik Brad Pitt i njegov brat Douglas Pitt izgradili su potpuno drugačije karijere, no obojica su vrlo uspješna u onome čime se bave. I dok Brad slama srca žena diljem svijeta, Douglas je poduzetnik, investitor i filantrop.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 3 no i dalje je zgodan! Mnogima se neće svidjeti ono što Brad Pitt ima na nogama, neki ovaj komad obuće obožavaju, drugi ih ne mogu smisliti!

Douglas je tri godine mlađi od popularnog brata Brada, a dok se glumac i dalje spori s bivšom suprugom oko djece te iza sebe ima dva propala braka, njegov je brat u sretnom braku. S Lisom Pitt pred oltar je stao 1990. godine, a zajedno imaju troje djece - Landona, Sydney i Reagana.

Od 2010. godine, Pitt je ambasador Goowdilla za Tanzaniju, a osnovao je i zakladu "Care To Learn" koja financira djecu u nedostatku hrane, higijene i liječničke pomoći. Vlasnik je i informatičke tvrtke ServiceWorld, koju je osnovao 1991. godine, a bavi se i prodajom nekretnina.

Priznao je nekoliko puta kako mu je fotografija jedna od najvećih strasti i omiljeni hobi, a time se u slobodno vrijeme bavi proteklih 20 godina. Imao je izložbe diljem SAD-a, a njegove su se fotografije pojavile u brojnim američkim i međunarodnim časopisima. Obožava voziti i bicikl, a često s obitelji i prijateljima planinari.

S poznatim bratom Douglas je i dalje u sjajnim odnosima. Iako se Brad još prije tri desetljeća preselio u Hollywood i ne viđaju se toliko često, svaku priliku koriste za druženje. Često su u kontaktu i obojica vrlo drže do tog odnosa.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Sevigny i Siniša Mačković (Foto: Profimedia) Chloe Sevigny (Foto: Profimedia) +0 Chloe Sevigny (Foto: AFP) Celebrity Holivudska glumica i partner iz Zaprešića uhvaćeni u šetnji, svi su gledali samo u njega zbog onog što je imao na sebi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene