Ne stari

Miss Hrvatske 1994. i dandanas je prelijepa: Branka Krstulović sinoć je bodrila Vatrene u Moskvi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sinoć su na stadionu Lužnjiki Vatrene bodrila i brojna poznata lica iz hrvatskog javnog života.

Sinoć su na stadionu Lužnjiki Vatrene bodrila i brojna poznata lica iz hrvatskog javnog života.

Pogledaj i ovo Kralj Charles Pogađate gdje? Britanci su bijesni zbog lažne vijesti o smrti kralja Charlesa, moralo je reagirati i veleposlanstvo zemlje gdje su ovo objavili!

Među njima je bila i poduzetnica te bivša Miss Hrvatske Branka Krstulović, koja je u Moskvu stigla sa suprugom Hrvojem Krstulovićem te dvojicom sinova.

Da su strastveni navijači, dokazali su modnim kombinacijama u navijačkom duhu, a Branka je još jednom dokazala i zašto ju mnogi i dalje smatraju jednom od najljepših Hrvatica.

Podsjetimo, zgodna Metkovčanka davne 1994. godine osvojila je i laskavu titulu Miss Europe. Nekada ste ju samo znali kao Branku Bebić te miss koja je potekla iz razdoblja koje s pravom nazivaju "zlatnim dobom hrvatskih misica".

Brak s poduzetnikom Hrvojem Krstulovićem Branki je bio drugi, a prethodno je bila udana za popularnog pjevača Sandija Cenova, koji ju je javno zaprosio legendarnom pjesmom "Žena budi mi ti", no brak nije dugo potrajao.

U bijelim trapericama, tenisicama, s kockastim dresom, minimalno šminke i modnih dodataka, Branka je tako još jednom pokazala kako i u petom desetljeću izgleda zanosno te kako joj na izgledu mogu pozavidjeti i puno mlađe.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene