Kakva linija, kakva haljina!

Miss Hrvatske bila je prije 27 godina, ali u ovom izdanju Branka Bebić pokazala je da bi se i danas mogla okititi tom titulom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Branka Bebić Krstulović nasmiješeno je pozirala fotografima na jednom događaju u Zagrebu te je još jednom dokazala zašto je i dalje jedna od najljepših Hrvatica.

Bivša Miss Hrvatske Branka Bebić Krstulović u četvrtak navečer se pojavila pred fotografima na jednom događaju u Zagrebu te je svojom pojavom oduzela dah.

Pogledaj i ovo Branka Krstulović Godine joj ništa ne mogu Titulu misice ponijela je prije 28 godina, ali u haljini sa seksi prorezom Branka Krstulović i danas je mamac za poglede!

Lepršava haljina neobičnog dizajna te crne čizme savršeno su ocrtali besprijekornu liniju 46-godišnje Branke, koja je nasmiješeno pozirala fotografima. Branka je još jednom dokazala da je titula jedne od najljepših Hrvatica ne krasi uzalud, a u kinu Kaptol Boutique Cinema jedno vrijeme se družila s Tihanom Harapin Zalepugin, s kojom je i pozirala.

Zgodna Metkovčanka proglašena je najljepšom Hrvaticom 1994. godine, a iste je godine osvojila i laskavu titulu Miss Europe. Bilo je to "zlatno doba misica", kako su ga nazivali domaći mediji, kada su se istaknule i Fani Čapalija, Anica Kovač, Lejla Filipović.

Tada je Branka Bebić privlačila pažnju medija i zbog kratkog braka s glazbenikom Sandijem Cenovom, koji ju je javno zaprosio legendarnom pjesmom "Žena budi mi ti".

Ipak, poduzetnica je pravu ljubav našla tek s Hrvojem Krstulovićem, kojeg je upoznala na Hvaru, a par ima i dvoje djece.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey Matthew McConaughey i Frank Lampard Matthew McConaughey i Camila Alves (Foto: AFP) Matthew McConaughey i Camila Alves (Foto: AFP) +12 Camila Alves i Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Zanimljivosti Kad su se upoznali, nije imala pojma tko je on i trudio se da je osvoji, a danas slove kao jedan od najljepših ljubavnih parova!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene