uživali na večeri

Srpski glumac kojeg su kolegice optužile za zlostavljanje prošetao se s novom djevojkom centrom Beograda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Branislava Lečića dvije su kolegice nedavno optužile za silovanje, a glumca su fotografi ovoga tjedna uhvatili na romantičnoj večeri s novom djevojkom.

Glumac Branislav Lečić (65), kojeg su kolegice Danijela Štajnfeld i Merima Isaković optužile za silovanje, u utorak navečer bio je na romantičnoj večeri sa svojom novom djevojkom, a sve su vjerno zabilježili fotografi koji su ih uhvatili na spoju.

Pogledaj i ovo showbuzz više od 7 sati proveo u policiji Glumac optužen za silovanje objavio video i rekao da je bio na poligrafu: "Lečić liječi, ne truje i ne siluje"

Lečić je s novom djevojkom bio na večeri u centru Beograda, a s nepoznatom smeđokosom ljepoticom kasnije se prošetao gradom i cijelo su se vrijeme držali za ruke.

Podsjetimo, afera potaknuta optužbama glumice Štajnfeld da ju je silovao kolega podijelila je srpsku javnost i glumačke krugove. Lečić je i ranije odbacivao optužbe, a saslušan je u policiji u prisutnosti odvjetnika i zamjenika tužitelja Višeg javnog tužiteljstva u Beogradu.

Lečić je poslije optužbi za silovanje u videoizjavi rekao da sa Štajnfeld nije imao nikakve odnose osim poslovnih te je i njoj i svim ženama uputio isprike ako su se ikad osjetile ugroženima ili su bile podcijenjene ili ponižene nekom njegovom slučajnom ili namjernom gestom.

Nakon što je u javnost izašla priča Danijele Štajnfeld, glumica Merima Isaković progovorila je o tome da ju je Lečić zlostavljao. Nakon druge optužbe glumcu je pozlilo, o čemu je medije obavijestio njegov tim za odnose s javnošću.

Navodno postoje i druge djevojke koje su se našle u sličnoj situaciji s njim, ali ne žele otkrivati svoj identitet.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Senidah (Foto: Instagram) Senidah (Foto: Instagram) - 3 Senidah (Foto: Instagram) - 2 Senidah (Foto: Instagram) - 1 +1 Senidah (Foto: Instagram) Celebrity Jedna od najvećih regionalnih zvijezda pokazala tijelo u badiću, njezin potez svima se svidio: ''Ovo je tijelo žene!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene