Ovo je bilo brzo

Pamela Anderson razvodi se od 22 godine starijeg supruga nakon samo 12 dana braka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pamela Anderson nedavno se u tajnosti udala za producenta Jona Petersa, a oboma je to bio peti brak.

Jedna od najpoznatijih plavuša današnjice i zvijezda serije "Spasilačka služba", 52-godišnja Pamela Anderson odnedavno je ponovno bila udana žena, a njezin je izabranik bio 74-godišnji filmski producent Jon Peters.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova šansa S profesionalnim pokerašem u braku je bila čak dva puta, a peti put udala se za 22 godine starijeg

Pamela i Jon odlučili su se vjenčati u Malibuu nakon tajne i vrlo kratke romanse, a na intimnoj ceremoniji prisutna su bila njihova djeca. Vijest je potvrdio sam Jon, koji je izjavio da su on Pamela bili zajedno nekoliko mjeseci.

U cijeloj priči zanimljivo je to što su se upoznali još prije 35 godina i već su bili zajedno u kratkoj vezi 1989. godine.

"Posvuda je bilo prekrasnih djevojaka. Mogao sam birati koju želim, ali 35 godina samo sam želio Pamelu. Ona me čini divljim, na dobar način. Inspirira me, štitim je i tretiram onako kako ona zaslužuje", izjavio je Jon za THR.

Par je posljednjih dana uživao i na medenom mjesecu, no kako prenosi The Hollywood Reporter, njihovom je braku već došao kraj i to nakon samo 12 dana.

"Bili bismo vrlo zahvalni na vašoj podršci, jer se razdvajamo kako bismo procijenili što želimo od života i jedno od drugog. Život je putovanje, a ljubav je proces", poručila je Pamela te zamolila medije za privatnost.

"Znala je Jona oduvijek, no nikad nije živjela s njim. A dok ne živite s nekime... Recimo samo da je Pamela tražila pauzu. Vraća se u Kanadu biti sa svojom obitelji", otkrio je nepoznati izvor.

Pamela je prije Jona bila i u braku s Tommyjem Leeje, Rickom Salomonom, i to dva puta, te s Kidom Rockom. Prošlo ljeto prekinula je ljubavnu vezu s nogometašem Adilom Ramijem, za kojeg se šuškalo da ju vara s bivšom suprugom.

Jonu je ovo peti brak, a poznat je i po ljubavnoj aferi s Barbarom Streisand koja je potrajala 12 godina.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Gerard Piqué (Foto: Profimedia) Shakira i Gerard Piqué (Foto: Instagram) Shakira i Gerard Piqué (Foto: Instagram) Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) +2 Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) Celebrity Ona je od njega starija 10 godina, a zajedno su isto toliko unatoč brojnim optužbama za prevare
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene