trenutno nije baš omiljen

Brad Pitt zadnjim potezom navukao na sebe bijes javnosti: "Slavni očito mogu raditi što žele"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brad Pitt je razbijesnio javnost jer je tijekom pandemije koronavirusa optutovao u Belgiju.

Miljenik publike Brad Pitt (57) mogao bi izgubiti brojne obožavatelje zbog svojeg posljednjeg poteza.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

Naime, glumac je ovoga tjedna doputovao u Belgiju unatoč karanteni koja je tamo uvedena zbog trećeg vala pandemije koronavirusa.

Tamo je navodno doputovao poslom, a smjestio se u luksuznom hotelu te ima organizirano privatno razgledavanje umjetničkih galerija, iako su one zbog pandemije trenutno zatvorene za javnost, piše Mirror.

Pitta su fotografi ulovili dok je šetao Bruxellesom, iako je lice sakrio maskom i sunčanim naočalama, a njegove fotke potaknule su bijesne komentare na društvenim mrežama.

"Protupandemijske mjere očito ne vrijede za bogate", "Ljudi ne mogu posjetiti svoje članove obitelji, a on je proputovao pola svijeta", "Slavni očito mogu raditi što žele", samo je dio negativnih komentara na Bradovo putovanje usred pandemijske krize.

Unatoč kritikama, ništa ne sugerira da se Bradov posjet Belgiji kosi s pravilima, a navodno je dobio i dopuštenje za ulazak u zemlju kako bi podržao svojeg prijatelja, britanskog umjetnika Thomasa Houseagoa s kojim se posebno zbližio tijekom dugotrajnog razvoda od Angeline Jolie (45).

Njihovo brakorazvodnoj parnici ne nazire se kraj ni nakon četiri godine, a stručnjaci prognoziraju da bi mogla potrajati još šest godina. Osim oko raspodjele imovine, bivši par spori i oko skrbništva za djecu.

Brad i Angelina su tijekom 10 zajedničkih godina dobili kćer Shiloh (14) i blizance Knoxa i Vivienne (12). Usto je Pitt posvojio Maddoxa (19), Paxa (17) i Zaharu (16) kao što je to ranije učinila i Jolie.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Mnogi se pitaju nosi li Nives Celzijus išta na novoj fotografiji koju je objavila, pozirala je u krevetu

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić Korana Gvozdić (Foto: John Pavlish) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) +0 Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Celebrity Korana Gvozdić pokazala poveći trudnički trbuh i fotkama izazvala divljenje, pratitelji joj pišu da je najljepša trudnica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene