Krah Brangeline

RAT NA POMOLU? Brad ne želi potpisati papire za razvod

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Javili su se novi problemi vezani uz razvodu koji je prije mjesec dana šokirao svijet.

Mjesec dana nakon što je Angelina Jolie predala zahtjev za razvod braka od Brada Pitta slavni glumac još uvijek razvod nije potpisao. Iako mu je rok bio do srijede, Brad to nije učinio, a svoj postupak opravdava time da smatra da je tako najbolje za dobrobit njihovo šestero djece.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Brad smatra da će razvod nanijeti veliku psihološku štetu djeci zbog čega je odbio staviti svoj potpis na zahtjev za razvod.

Brad želi zajedničku pravnu i psihičku potporu djeci dok Angelina želi skrbništvo nad djecom, postavljajući time preduvjet za mogući rat uskoro bivših supružnika.

No Angelina tvrdi da do toga neće doći jer joj je na prvom mjestu dobrobit obitelji, a ne rat s Bradom koji se navodno u borbi za skrbništvo udružio s Angelininim ocem Jonom Voightom s kojim glumica godinama ne razgovara. On mu je, naime, savjetovao da igra na kartu Angelinine psihičke rastrojenosti koja je, kako Jon tvrdi, preslika svoje majke.

Dok se Angie i Brad dogovaraju o sudbini djece, policija još uvijek istražuje okolnosti sukoba između Brada i 15-godišnjeg Maddoxa koji se dogodio na privatnom letu. Ukoliko se dokaže da je Brad doista bio nasilan prema svom maloljetnom sinu puno će teže ostvariti zajedničko skrbništvo nad djecom. Sve bi se na kraju moglo umjesto sporazumo riješiti privatnom tužbom, tvrde izvori za TMZ.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene