Razvod desetljeća

OGLASIO SE BRAD PITT, ALI I NJEGOVA BIVŠA 'Angelina ga je gurnula preko ruba'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brad Pitt odbio se pojaviti na premijeri dokumentarca 'Voyage of Time' zbog obiteljske situacije.

Oglasila se bivša djevojka Brada Pitta, koja je slavnog glumca ljubila 1989. godine, ali je nakon prekida s njim ostala u dobrim odnosima. U intervjuu za Daily Mail Elizabeth Daily prisjetila se vremena kad je bila u vezi s Bradom, a komentirala je i njegov razvod s Angelinom. Sigurna je da je Angelina kriva za krah.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

'Brad nije agresivan tip muškarca. Nimalo. Godinama se nisam družila s njim i ne znam o kakvim je okolnostima riječ, ali znam da se Brad nikad nije ponašao onako kako ga se ovih dana prikazuje u medijima. Uvijek je bio dobar prema meni, sladak i velikodušan. Nije tipičan holivudski glumac. Tužno je što ga se predstavlja na ovaj način. Sigrna sam da će se svi ovi navodi raščistiti i da će javnost saznati pravu istinu', priča Elizabeth.

Smatra da je Brad vjerojatno izgubio kontrolu jer ga je Angelina gurnula preko ruba. 'Nijedan njegov prekid nije se činio dramatičan kao ovaj. Nikad nije ostao u neprijateljskim odnosima s bivšima, nema nikakvih naznaka ničeg agresivnog', ustrajna je Elizabeth da obrani Brada.

Dodala je da je Bradu sada sigurno jako teško. Da je tome doista tako, govori i činjenica da je Brad odgodio svoje pojavljivanje na premijeri dokumentarca Terencea Malicka 'Voyage of Time', a u kojem je bio u ulozi naratora. 'Vrlo sam zahvalan što sam dio tako fascinantnog projekta, no trenutno sam fokusiran na obiteljsku situaciju i ne želim odvlačiti pozornost s tako sjajnog projekta', objasnio je Pitt u izjavi za medije.

S druge strane, podrška Bradu stiže sa svih strana svijeta. Ruski seks guru Aleks Lesli ponudio je Bradu sedam svojih najboljih cura kao utjehu nakon razvoda.

 

Они любят друг друга!

A photo posted by Алекс Лесли (@alex.lesley) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene