Traje to već neko vrijeme

Brad Pitt tajno ljubi: Osvojila ga je 23 godine mlađa pjevačica iz susjedstva?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brad Pitt navodno je u ljubavnoj vezi s pjevačicom Lykke Li, s kojom je viđen u popularnom holivudskom restoranu.

Holivudski miljenik žena Brad Pitt navodno ponovno ljubi, i to slavnu švedsku pjevačicu Lykke Li, koja stanuje u njegovu susjedstvu.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

Prema pisanju stranih medija, 58-godišnji Brad i 35-godišnja Lykke zbližili su se tijekom prošle godine, i to zahvaljujući tome što žive na udaljenosti od pet minuta jedno od drugoga u Los Angelesu.

O njihovoj vezi već neko vrijeme izvještava Deux Moi, poznata američka tračerica s društvenih mreža, a prema dojavi anonimnog izvora, Brad i Lykke su primijećeni u poznatom holivudskom restoranu Mother Wolf.

Lykke je rođena u Ystadu u Švedskoj, a najpoznatija je po svojem hitu ''I Follow Rivers'' i filmskoj glazbi, među kojima je i singl "Possibility", koji je snimila za film "The Twilight Saga: New Moon". 2016. godine je s glazbenikom Jeffom Bhaskerom dobila sina Diona, što je bila obznanila na društvenim mrežama, a romansu s Bradom je navodno uspjela zatajiti zahvaljujući tome što su susjedi.

"Za Brada je to savršeno ispalo, da netko kome se sviđa živi tako blizu, tako da može biti ispod radara", rekao je izvor za The Sun.

On već neko vrijeme živi u Los Felizu, u kojem ima kuću vrijednu osam milijuna dolara, i to nedaleko od bivše supruge Angeline Jolie i njihovo šestero djece.

Prije Lykke povezivali su ga s 29-godišnjom njemačkom manekenkom Nicole Poturalski, koju je upoznao na zabavi u Berlinu 2019. godine, nakon premijere filma Quentina Tarantina "Bilo jednom u Hollywoodu", a zajedno su navodno proveli godinu dana.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene