Opet je slobodan!

Romansa o kojoj je pisao cijeli svijet došla je kraju? Brad Pitt više nije s djevojkom koja je već u braku...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brad Pitt i Nicole Poturalski ljubovali su nekoliko mjeseci, no njihovi prijatelji kažu kako je njihovoj vezi sada došao kraj.

Holivudski miljenik Brad Pitt i njegova djevojka Nicole Poturalski navodno su u tajnosti prekinuli svoju tromjesečnu burnu romansu. 56-godišnji glumac i 27-godišnja manekenka prvi put su viđeni zajedno krajem kolovoza ove godine, a prije nekog vremena su se razišli, sudeći po tvrdnjama njihovih prijatelja.

Pogledaj i ovo Ines de Ramon - 1 paparazzi sve snimili Brad Pitt ostvario je pravnu pobjedu nad Angelinom Jolie, a evo što je radila njegova 30 godina mlađa djevojka nakon presude!

"Ta veza nikada nije ni bila toliko ozbiljna, a na samome je početku bila krhka", rekao je izvor blizak bivšem paru.

Krajem kolovoza ove godine svijet je obišla vijest da Brad Pitt ponovno ljubi, a obožavatelji su se iznenadili i kada je objavljeno da je Nicole i dalje u braku sa svojim suprugom, 68-godišnjim vlasnikom restorana Rolandom Maryjem.

Svi su pisali o tome da Roland nema ništa protiv toga da njegova mlađahna supruga ljudi holivudskog glumca, a njih dvoje upoznali su se upravo u Maryjevu restoranu. Supružnici navodno imaju otvoreni brak u kojem su dobili i sina, a sve oči su bile uprte i u Angelinu Jolie, koja je navodno bila bijesna što je Brad novu djevojku odveo na imanje u Francuskoj na kojem su se oni vjenčali prije nekoliko godina.

Nicole je pak prije nekoliko dana viđena sa svojim suprugom, a par je djelovao prisnije nego ikada.

Brad i Roland poznaju se od 2009. godine, a sreli su se prvi put u njegovu restoranu u koji je glumac došao nakon snimanja filma Quentina Tarantina "Nemilosrdni gadovi".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene