zbog skrbništva

Spremni za žestoku sudsku bitku: Pozvali 21 svjedoka, među njima je i kontroverzna stručnjakinja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brad Pitt i Angelina Jolie bore se oko skrbništva za petero djece i zato su odlučili pozvati bivše asistente i prijatelje da svjedoče.

Čini se da Brad Pitt (56) i Angelina Jolie (45) ne mogu naći zajednički jezik kada je riječ o njihovoj djeci pa ih čeka teška sudska bitka za skrbništvo. 

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Bivši par, kojem je javnost nadjenula nadimak Brangelina, dobili su tijekom 10-godišnje veze dobili kćer Shiloh (14) i blizance Knoxa i Vivienne (11). Usto je Pitt posvojio Maddoxa (18), Paxa (16) i Zaharu kao što je to ranije učinila i Jolie.

Budući da je Maddox punoljetan, pravna bitka za skrbništvo će se voditi za ostalo petero djece. Kako piše Daily Mail, svjedočit će mnoštvo ljudi, čak njih 21, a riječ je o stručnjacima za sigurnost, njihovi bivši osobni asistenti i dječji psiholozi. 

Suđenje je trebalo početi u ponedjeljak u Los Angelesu, no odgođeno je kada su obje strane pristale da se rasprava održi daleko od očiju javnosti. Jedan od svjedoka će biti stručnjakinja za obiteljsko nasilje Alyce LaViolette čije je tvrdnje tužitelj uspješno pobio na sudu 2013. u slučaju ubojstva Travisa Alexandera kojeg je ubila bivša djevojka Jodi Arias. Ona je prikazala Jodi kao žrtvu zlostavljanja i to je šokiralo javnost jer je ubola Travisa čak 27 puta i pucala mu u glavu te je na kraju osuđena na doživotni zatvor. 

Brad je na popis svjedoka stavio bivšeg Angelininog asistenta Michaela Ofstedahla te njezinu prijateljicu, glumicu Jillian Armenante. Suđenje neće moći izbjeći ni njihov zajednički prijatelj Adama Kebe, a Pitt je pozvao i još dva bivša Angelinina asistenta, Darrena Laosa i Richa Malchata. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene