Najveće podrške

One su njihovo zlato: Braću Sinković u zračnoj luci supruge dočekale poljupcima i zagrljajima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Braća Sinković jučer su se vratila u Hrvatsku iz Glasgowa sa zlatnim medaljama oko vrata.

Još jedan veliki uspjeh za hrvatski sport.

Pogledaj i ovo showbuzz bit će zlato? 'Time out s Doris Vrečko' - Braća Sinković otkrili kako se pripremaju za Rio

Braća Martin i Valent Sinković jučer su se vratili u Zagreb iz Glasgowa gdje su osvojili zlatnu medalju u dvojcu bez kormilara na Europskom prvenstvu.

Prošle nedjelje u poslijepodnevnim satima zlatni duo u zračnoj luci dočekali su novinari te ponosni članovi obitelji, a među okupljenima su se posebno isticale njihove bolje polovice.

28-godišnjeg Martina tako je dočekala ponosna supruga Manuela s kojom je u sretnom braku od 2013. godine, dok je 30-godišnjeg Valenta prva dočekala supruga Antonela s kojom se oženio u ljeto 2017. godine.

Cure su svoje dečke dočekale poljupcima i zagrljajima, a ni dečki nisu skrivali oduševljenje povratkom, iako imaju tek tri slobodna dana, a zatim ponovno kreću na treninge.

Podsjetimo, Valent je s bivšom tenisačicom, a sada pravnicom Antonelom u vezi bio dvije i pol godine prije nego su se vjenčali u crkvi sv. Antuna Padovanskog u užem krugu obitelji i prijatelja.

I Martin je oženio pravnicu, dvije godine mlađu Manuelu, a vjenčanje je održano u njezinom rodnom Sinju. Ni Martin nikada nije skrivao koliko mu je supruga velika podrška, što se vidi i iz priloženog. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene