Najljepše razdoblje

Božićna čarolija Saše Šekoranje i Aleksandre Dojčinović: Je li ovo jedan od najljepših izloga?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Saša Šekoranja umjetnik je i vlasnik našeg najpoznatijeg cvjetnog ateljea kojemu je dizajnerica Aleksandra Dojčinović dala potpuno povjerenje oko uređenja.

Kako se bliži početak Adventa u Zagrebu, tako i trgovine počinju poprimati blagdanski ugođaj, a već godinama sinonim za  jedan od ljepših božićnih izloga u gradu je onaj branda Lei Lou, uspješne domaće dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

Pogledaj i ovo Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar - 3 Poznat je i spol! Naša dizajnerica i bivši Kolindin savjetnik postali su roditelji, Aleksandra je u 43. godini rodila prvo dijete!

Ove je godine uloga dizajnera povjerena Saši Šekoranji, umjetniku i vlasniku našeg najpoznatijeg cvjetnog ateljea, čije su božićne ideje i ukrasi već stekli kultni status.

 ”Istina je da svake godine mjesecima unaprijed smišljamo kako će izgledati Lei Lou božićna bajka i nije tajna da mi to pričinja veliko veselje, a suradnju sa Sašom oduvijek sam priželjkivala. Iznimno cijenim njegov rad, osim toga, moj butik i njegov atelje u Dežmanovoj su jako blizu jedan drugom i raduje me što će oni koji redovito, u predblagdansko vrijeme, odlaze vidjeti njegov čarobni cvjetni izlog, u neposrednoj blizini moći uživati u još jednoj Sašinoj bajci” - govori dizajnerica koja je specijalno za ovu priliku osmislila za sada unikatnu, svečanu, crvenu haljinu, zvijezdu izloga oko koje je Šekoranja, inače diplomirani kipar, isprepleo mramorna postolja s keramičkim poprsjima, ukrašena blještavim kuglicama i svilenim crvenim vrpcama.

 “Inspiraciju sam pronašao u Mariji Antoaneti, poznatoj po ekstravagantnim perikama na koje je stavljala šešire, cvijeće, perje pa čak i brodove, a u Lei Lou izlogu osvanula je u božićnom izdanju ukrašena srebrnim kuglicama i lebdećim mašnama. Aleksandrina raskošna, duboko crvena haljina od čipke naglasila je moju ideju i zaokružila ugođaj u potpunosti” - pojasnio je Šekoranja.

 I dok izlog nudi božićnu, sam butik, čiji luksuzni interijer potpisuje Ante Vrban, u ovo se vrijeme pretvara u pravu modnu čaroliju. Zvijezde prosinca svakako su blještave, glamurozne haljine svih boja s Aleksandrinim potpisom, ali i divni, topli kaputi, čizme i modni dodaci iz najnovije kolekcije, koji su idealan odabir za božićna i novogodišnja događanja, ali i poklone najmilijima, budući da su već krenuli brojni zimski popusti i akcije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene