Najbolji testament promjenama

Boudoir predstavio novu kolekciju jesen/zima znakovitog naziva "Daj ju pogle"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Boudoir predstavio kolekciju "Daj ju pogle"

"Daj ju pogle" nova je Boudoir kolekcija najbolji testament svim promjenama koje se događaju oko nas – nešto seriozniji, dark Boudoir svijet u potpunosti je naslonjen na prirodne smjene koje se događaju s hladnim danima jeseni.

Pogledaj i ovo Boudoir Christmas - 2 naljepši crveni komadi Bajkovite i ženstvene kreacije superkreativnih sestara neće vas ni ovog puta razočarati

Lagani i pomno osmišljeni valovi u bogato teksturiranim kreacijama, print komadi koji izazivaju pozornost na prvi pogled, kao i ušivena zabavna crta autoironije i finog, građanskog humora najistaknutiji su fragmenti velike kolekcije koju je već moguće razgledati i, potpuno očekivano, zaljubiti se, u njihovom ateljeu i showroomu u zagrebačkoj Radićevoj ulici.

Tamna strana Boudoir univerzuma sve je samo ne dosadna – njihov svijet u novoj kolekciji oživljen je na dosad neviđeni način, koji će najbolje razumjeti one koje uistinu razumiju vrijednost dizajna. Onog koji ne ograničava, koji slavi slobodu stvaranja, kretanja i slavljenja žene. Junakinje 21. vijeka.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Modrić (Foto: Instagram) Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) +0 Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Celebrity Lijepa Vanja u profinjenom izdanju zasjenila Luku: Poznati par nije se trudio kriti emocije na važnoj večeri

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene