Opet plijenila pažnju

Borna na event stigla bez grudnjaka, ali je srećom tamo pronašla jedan koji joj odgovara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Borna Rajić ponovno plijenila pažnju na glavnom modnom događanju u gradu.

Nakon što se nedavno pojavila na jednoj modnoj reviji u poprilično hrabroj modnoj kombinaciji, odjevena u prozirni čipkasti kombinezon, Borna Rajić ponovno je plijenila pažnju zanimljivim stajlingom na ekskluzivnom pre-shoppingu kolekcije H&MxMoschinoTV održanom u Zagrebu.

Pogledaj i ovo showbuzz Modna čarolija VIP shopping u centru Zagreba: Dugo nismo vidjeli ovoliko domaćih ljepotica na jednom mjestu

Kao velika zaljubljenica u modu, Borna nije propustila glavno modno događanje u gradu, koje je okupilo brojna poznata imena na jednom mjestu, a družila se s modnim kritičarom i  glasnogovornikom HZZO-a Nenadom Korkutom .

Borna se tako pojavila u zanimljivoj kombinaciji, inspiriranoj 80-im godinama, a sa zanimanjem je razgledala predstavljenu kolekciju, u kojoj je, sigurni smo pronašla nove komade za svoj ormar.

Iako je na događanje stigla bez grudnjaka, čini se da je tamo izabrala jedan koji joj se svidio. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Lais Ribeiro Fantasy Bra (Foto: AFP) Jasmine Tookes Fantasy Bra (Foto: AFP) +5 Lily Aldridge Fantasy Bra (Foto: AFP) Celebrity One su imale čast nositi seksi grudnjake vrijedne milijune dolara, a koja je to odradila najbolje?

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Morgan Miller (Foto: Instagram) Morgan Miller (Foto: Instagram) Morgan Miller (Foto: Instagram) Morgan Miller (Foto: Instagram) +0 Morgan Miller (Foto: Instagram) Celebrity Obitelj Miller tragično je izgubila kćerkicu, a sada su uvjereni da se pojavila kao anđeo nerođenog brata

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene