uvijek originalna

Prošetala u gaćicama i majici: Borna Kotromanić izazvala čuđenje na zagrebačkim ulicama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Borna Kotromanić često izaziva reakcije svojim posebnim modnim kombinacijama.

Blogerica i bivša modna dizajnerica Borna Kotromanić (46) sklona je osebujnim odjevnim kombinacijama kojima iznenađuje javnost. 

Pogledaj i ovo Lidija Bačić ''nas 20 je palo!'' Zvijezde školarci: Grdović pao razred, a Lidija za dvojku morala otpjevati ''Lijepa li si'' pred cijelim razredom!

Borna je u srijedu privukla pozornost prošetavši centrom Zagreba u ružičasto-crvenim gaćicama, ružičastoj vestici i sandalama. Bivša modna dizajnerica izazivala je čuđenje prolaznika, no njoj to nije smetalo i samouvjereno je prošetala ulicama naše metropole. 

Posebnu pažnju privukle su njezine sandale Fendi, čija je cijena oko 5000 kuna, i torba Givenchy, koja stoji 13.500 kuna. Borna se svojom odjevnom kombinacijom pohvalila i s nekoliko fotografija koje možete pogledati na njezinu profilu na Instagramu. Blogerica je pozirala u ordinaciji kod doktora u kojoj je nosila zaštitnu masku za lice te na ulici u šetnji sa psom. 

"Ako doktor ne umre od virusa, može od šoka. Odgovorno se držimo pješačke zone da nitko ne strada!" napisala je pored svojih fotografija.

Većina pratitelja na Instagramu pohvalila je njezin hrabri odabir odjeće. 

"Samopouzdanje na najjače. Svaka čast", "Lijepa, ostvarena, zgodna", "A gle, prometnu si skrivila, to je garant i dobro je ako je bila samo jedna", "Kraljice, nema ti kopije", "Pazi da te murja ne uhapsi", "Borna, kako je doktor reagirao?", komentirali su. 

  1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Brooke Shields (Foto: Profimedia) Brooke Shields (Foto: AFP) Brooke Shields (Foto: AFP) Brooke Shields (Foto: Instagram) +2 Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Celebrity Ovako je izgledala prije 40 godina u ''Plavoj laguni'', a i sad bi u 55. bez problema mogla odraditi te golišave scene

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene