dirljiva snimka

Nakon vijesti o razvodu od Doris Pinčić rasplakao izvedbom hita, mnogi ga povezali s njegovom ljubavnom situacijom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Doris Pinčić i Boris Rogoznica vjenčali su se 2013., a tijekom braka su dobili sina Donata i kćer Gitu.

Voditeljica Doris Pinčić (31) prije nekoliko je dana potvrdila vijest da se razvodi od Borisa Rogoznice (30), a pjevač je sada izveo pjesmu koja je mnoge zbog njegove ljubavne situacije rastužila. 

Pogledaj i ovo Boris Rogoznica svakako je zanimljivo! Boris Rogoznica pohvalio se novim poslom: ''Na prvu možda zvuči neobično i teško ga je povezati sa mnom, ali...''

Boris je objavio na Instagramu video u kojem pjeva hit Petra Graše "Nisam više ja sa njom" čime je neke pratitelje rasplakao. "Sva sam se naježila i rasplakala. Divna izvedba. U srce pogađa. Baš sam tužna zbog takvog kraja", "Bome i ja se rasplakala. Imate prekrasnu dječicu, vrijedi razmisliti još jednom", "Voljela bih da nisam slušala ni pročitala. Samo sam se dodatno rastužila", "Tužna sam kad vidim da se ovakve porodice rastaju. Ako ima ljubavi, vrijedi uraditi sve da se brak spasi", komentirali su. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poštovani novi pratitelji, koji ste me zapratili u jakom velikom broju ovih zadnjih par dana, DOBRODOŠLI na moj profil! Na njemu necete doziviti vrijedanje, omalovazavanje, psovke, uvrede i sl. Ako vam je kojim slucajem do toga, nalazite se na krivom mjestu. Ima pregršt adresa na kojima cete biti rado primljeni, kao hejteri koji nabijaju klikove, gubeci svoje dragocijeno vrijeme - nekome donosite finu zaradu od "clickbaita" "I to je ok, i legitimno". Ako zelite svoj zivot provesti mrzeci sve oko sebe ukljucujuci i sebe, samo dajte. Ali ne ovdje!!! Na mom profilu (koji je od danas ponovno otvoren za javnost) vrijede drugacija pravila kao i u mom privatnom okruženju, pa vas molim da to postujete. A to su pristojno ponasanje i izrazavanje. Moja strast je glazba, nesebicno je dijelim sa svojom okolinom te svim ljudima dobre volje koji imaju potrebu uzivati u mojim izvedbama i svemu pozitivnom sto im mogu pruziti. Sve ostalo je za mene sporedno i nebitno. Zato cu na svom profilu pretezito objavljivati svoje glazbene izvedbe, vijesti i poneki selfie, a kome ne paše..široko mu polje 😉 Nadam se da ce vecina ipak pronaci nesto korisno za sebe, sto ce im uljepsati dan i podici vibraciju. Takoder Vam nudim mogucnost da narucite glazbenu zelju za neku svoju blisku osobu, te je obradujete prilikom rodendana ili sl. Cim budem u mogucnosti rado cu vam snimiti i poslati cestitku koju mozete objaviti ili poslati direktno toj osobi. Jos jednom, DOBRODOŠLI ❤ uživajte u današnjoj izvedbi moje omiljene Grašine pjesme i javite mi dojmove😘

A post shared by Boris Rogoznica (@boris_rogoznica) on

Pjevač je nedavno svoj Instagram profil otvorio za javnost, a istaknuo je da na njemu nema mjesta za omalovažavanje, vrijeđanje i hejtere. "Moja strast je glazba, nesebicno je dijelim sa svojom okolinom te svim ljudima dobre volje koji imaju potrebu uživati u mojim izvedbama i svemu pozitivnom što im mogu pružiti. Sve ostalo je za mene sporedno i nebitno. Zato ću na svom profilu pretežito objavljivati svoje glazbene izvedbe, vijesti i poneki selfie, a kome ne paše..široko mu polje", napisao je Boris i poželio dobrodošlicu svima.

Dodao je da će ispunjavati i glazbene želje. Inače, pjevač i voditeljica su bili u vezi od 2011., a vjenčali su se dvije godine kasnije u njihovom rodnom Zadru. Tijekom braka su dobili sina Donata (6) i kćer Gitu (2). 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene