''Bebo, ne štede nas''

Boris Rogoznica potpuno ogolio dušu: Bivši suprug Doris Pinčić u emotivnoj objavi otkrio kako se osjeća poslije rastave

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Boris Rogoznica nakon razvoda od Doris Pinčić objavio je emotivan status na svom Instagramu.

Boris Rogoznica objavio je na svom profilu na Instagramu emotivan status i tako bez problema svojim pratiteljima priznao kako se osjeća nakon razvoda od glumice i voditeljice Doris Pinčić.

Pogledaj i ovo Boris Rogoznica - 2 Potaknuo šuškanja Boris Rogoznica ponovno ljubi? Objavio je fotografiju s misterioznom plavušom s kojom uživa na putovanju

"Bebo, ne štede nas nimalo, ali mi se ne damo. Podnosimo sve s osmijehom. Dospjeli smo poprilično daleko, ti i ja sami, bez ičije pomoći!!! I još dalje ćemo. A oni neće to moći spriječiti. Koliko god da se trudili. Ne znaju oni što mi znamo. Ne znaju što smo sve prošli. Što smo sve naučili dok smo zajedno skladali i stvarali. Bebo moja. Doznali smo ono najbitnije. 'Je** se mački što miševi o njoj misle.' Nek' nas pokušaju uhvatit za rep, ako mogu", napisao je Boris uz fotografiju na kojoj sam pozira zamišljenog pogleda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boris Rogoznica (@boris_rogoznica) on

Njegovi pratitelji u komentarima su mu ostavili brojne poruke podrške.

"Samo glavu gore i naprijed", "Glava gore, ono najbolje tek dolazi", "Bravooo", "Uživaj u slobodi", poručili su mu.

Da je njihovu braku došao kraj, nakon nekoliko dana šuškanja Boris i Doris i sami su tu vijest potvrdila na društvenim mrežama.

"U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati, ali ajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri, i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo reći o tome, niti se tiče IKOG osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju", napisala je Doris na Instagramu.

U vezi su bili od 2011. godine, a brak su sklopili dvije godine kasnije u rodnom im Zadru. Kao kruna ljubavi na svijet im je stigao sin Donat, a prije dvije godine i djevojčica Gita.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) +0 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Život mu je obilježio niz tragedija koje ne prestaju boljeti: Vijest o smrti kćeri dočekala ga je na snimanju

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene