SVE JE SPREMNO

KOGA JE DOSAD LJUBIO BORIS? Sutra treći put ulazi u brak!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što se razveo od Bojane Gregorić sreću je pronašao uz Luciju Matić. Onda je upoznao Ivu, a konačnu sreću i smiraj pronašao je u zagrljaju mlade Ines Katić s kojom će sutra okruniti svoju ljubav.

Pjevač Boris Novković sutra će izreći sudbonosno 'DA'. Zadranka Ines Katić i 47-godišnji Boris nakon pola godine veze odlučili su svoju romansu ozakoniti na Jadranskoj obali. Točna lokacija i ostali detalji su još uvijek tajni. Iako njihova ljubav više nije tajna, Boris i Ines svoju intimu ne iznose u medijima. Upoznali su se slučajno, nakon što se Boris zainteresirao za kampanju 'Govor mržnje ozbiljna je stvar', koju je ona inicirala. Počeli su se dopisivati na društvenim mrežama, a onda ih je opila ljubav.

Pogledaj i ovo showbuzz Ipak nisu opstali Sada je i službeno! Razvode se Boris Novković i njegova Ines

Iako kažu da se ljubav ne da riječima opisati, Boris je pokazao suprotno. Početkom ove godine objavio je pjesmu koju je posvetio svojoj novoj djevojci, Ines Katić. 'Osjećam se sjajno i ispunjeno pozitivnom energijom, najkraće rečeno, nikad bolje', rekao je tada Boris i čini se kako je ta sreća potrajala. No, pjevač i kantautor dugo je tražio svoju veliku sreću.

Prije Ines ljubio je slikaricu Ivu Višišević. U vezi su bili tri i pol godine. Mediji su pisali kako je upravo Iva razlog raspada braka između Borisa i Lucije, ali pjevač je sve to negirao. Boris je u braku s Lucijom Matić bio osam godina tijekom kojih je dobio dvoje djece. Prva Borisova žena bila je glumica Bojana Gregorić. Mnogi su ih smatrali najljepšim ljubavnim parom, no njihova bračna sreća nije dugo potrajala. Od Bojane se rastao nakon pet zajedničkih godina.

Pravu sreću nije lako naći, no Boris je pokazao kako i dalje vjeruje u ljubav.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene