ne ljubi nikoga

Boris Novković demantirao novu ljubav: "Sretan sam i razveden čovjek"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevač Boris Novković demantirao je medijske napise da je samo nekoliko mjeseci nakon razvoda ponovno zaljubljen.

Pjevač Boris Novković sretan je i slobodan. Iako se u nekim medijima pojavila informacija da je pjevač ponovno zaljubljen i to samo nekoliko mjeseci nakon  razvoda od politologinje Ines Katić Novković je tu infomraciju demantirao.

Pogledaj i ovo Boris Novković ''pa znate li vi...'' Novković stao na kraj nagađanjima o svom četvrtom braku i iznenadio izjavom: ''Prošle su četiri godine''

"Slobodan sam i razveden čovjek i sa kim pijem kave i izlazim moja je osobna stvar. Kad nađem novu ljubav, partnericu, djevojku bit će potkrijepljeno zajedničkom fotografijom, imenom i prezimenom", napisao je Novković na svom Facebooku i tako opovrgnuo navode da ponovo ljubi.

Podsjetimo, jutros se u medijima pojavila informacija da je Boris navodno opet sretno zaljubljen. Osmijeh je na njegovo lice vratila atraktivna Zagrepčanka za koju je kantautor uvjeren da je "ona prava".

Borisovi prijatelji tvrde da njegova nova odabranica nema veze s raspadom njegova posljednjeg braka jer je on svoju novu ljubav upoznao kada je već bio razveden, piše Jutarnji list. Prije Ines Boris je bio u braku s glumicom Bojanom Gregorić, a potom i s Lucijom Matić s kojom ima dva sina.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene