oštra reakcija

Đurđević bijesan: "Trolovi i đžabalebaroši zbogom!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Boris Đurđevć iz Colonie javnom objavom obračunao se sa svima koji su izrazili svoje nezadovoljstvo zbog odlaska Indire. Komentarima punim mržnje odlučio je stati na kraj.

Prije gotovo dva mjeseca grupu Colonia napustila je Indira koja je odlučila krenuti u solo vode. Na njezino mjesto ubrzo je došla atraktivna Ivana Lovrić no nekim fanovima kultne grupe ova promjena nije najbolje sjela. Svoje nezadovoljstvo izražavali su putem službene Facebook stranice grupe Colonia, a s obzirom na to da su pri tome nerijetko i pretjerali s uvredljivim komentarima Boris Đurđević odlučio je uzeti stvari u svoje ruke.S hejterima se obračunao javnom objavom poručivši svima da je Facebook stranica Colonie mjesto nulte tolerancije na trolanje i mržnju bilo kakvog oblika. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Pogledaj i ovo Ivana Lovrić čestitke samo pristižu! Pjevačica grupe Colonia podijelila je sretnu vijest, ali najvažniji detalj ipak je odlučila sačuvati za sebe!

"Dragi fanovi i oni koji to niste! Ovo nije moje službeno priopćenje nego osobno obraćanje vama koji pišete ovdje na službenom fan pageu grupe Colonia. Napominjem "fan page", a ne "hate" page! Ovo je mjesto nulte tolerancije na trolanje i mržnju bilo kakvog oblika, što znači da će svi oni koji prakticiraju isto biti ban-delete ćao bao, zbogom! Ovo se posebno odnosi na riječi mržnje na osobnoj razini. Da ne bi bilo zabune, kritike su dobrodošle, pišite da vam se ne sviđa tekst, glazba, aranžman, produkcija, live nastup....bla bla, pišite koliko vam je volja, ali svaki oblik hejtanja na osobnoj razini bit će uklonjen. Trolajte i mrzite na nekim drugim stranicama. Izražavajte svoju (ne)kulturu i kućni (ne)odgoj na drugim mjestima. Ovo je mjesto za glazbu, pjesme i rad grupe Colonia. Ako niste fan, nije vam ovdje mjesto. Ako ne želite otići sami, mi ćemo se pobrinuti da odete. Ako ste fan Indire, ima ona svoju stranicu pa se preselite, dapače, pišite na njenoj stranici kako je super. Ona je svojevoljno napustila grupu, razvija svoju solo karijeru, želimo joj sreću. Pročitajte njene intervjue, sve je kristalno jasno. Razumijem da ste emotivni s obzirom na promjene u grupi, i da treba vremena da sve sjedne na svoje mjesto, razumijem da imate potrebu nešto reći i da želite izraziti svoje zadovoljstvo ili nezadovoljstvo, radite to slobodno, ali mržnja nije dopuštena. Ovo je mjesto pozitive i entuzijazma. Ivana i ja se veselimo svakom novom koraku, svakoj novoj pjesmi. Možda vam se svidi, a možda i ne. Sve je to u redu, nikako ne možemo biti baš svakom po volji. Uskoro ćemo najaviti "live" ovdje na stranici gdje ćemo pokušati odgovoriti na bitna pitanja koja vas muče ili zanimaju. Otvoreni smo za suradnju i interakciju s vama koji ste fanovi. Napominjem da ni Ivana ni ja ne vodimo ovu stranicu, ali svakodnevno pratimo sve što se događa i bit će nam zadovoljstvo i veselje obratiti vam se osobno u live prijenosima s vremena na vrijeme. Nadam se da razumijete, jer obujam posla koji nas čeka je ogroman. Spremamo puno lijepih pjesama, snimamo, radimo i teško nam je odgovarati svakom ponaosob. Stoga, dragi ljudi, fanovi grupe Colonia, dobrodošli ste i budite uz nas. Trolovi, hejteri, đžabalebaroši i ostali, zbogom!", napisao je Đurđević.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene