nepopravljivi ženskar

Još nije okončao brakorazvodnu parnicu, ali to ga ne brine dok ljubi desetak godina mlađu ljepoticu, ona je drugačija od njegovih bivših

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Boris Becker i Lilian de Carvalho Monteiro prvi put su viđeni u lipnju prošle godine nakon što je netom prije toga okončao vezu, a bivši tenisač još nije ni okončao brakorazvodnu parnicu s manekenkom Lily Becker koja traje od 2018.

Boris Becker (53) ne odvaja se od atraktivne djevojke Lilian de Carvalho Monteiro  koju je poveo na ljetovanje. 

Pogledaj i ovo Anna Ermakova A i požalio je Slavni otac ju godinama nije htio priznati, ali s vremenom je postala njegova kopija i ipak se morao predomisliti

Umirovljeni njemački tenisač s atraktivnom stručnjakinjom za procjenu političkog rizika uživa na odmoru na Ibizi. Boris i Lilian su snimljeni kada su sišli s luksuzne jahte i prošetali španjolskim otokom. 

Monteiro je plijenila pažnju u svilenom ogrtaču ispod kojeg je nosila upečatljivi jednodijelni badić, a kosu je imala u pletenicama. Becker je imao crne, kratke hlače, bijelu majicu i kapu te je bio bos baš kao i njegova djevojka. 

Par se nije mogao suzdržati od izmjenjivanja nježnosti pa su snimljeni kako se ljube. Inače, Lilian i Boris su prvi put viđeni skupa u lipnju prošle godine kada su opustili u liftu i on ju je primio za stražnjicu.

Bivši tenisač se pojavio u javnosti s Monteiro nakon što je samo mjesec dana ranije bio još u vezi s manekenkom Yoanom Montero i viđeni su na teniskom terenu u Londonu. Prije toga je ljubio i modela Laylu Powell. 

Inače, Lilian, koja je u ranim 40-ima, ima tri diplome i govori pet jezika što je promjena s obzirom da je ranije uglavnom ljubio manekenke. Navodno su se zbližili tijekom podupiranja pokreta Black Live Matters koji je organizirao brojne prosvjede nakon ubojstva Georgea Floyda.

Zanimljivo je da Boris još nije okončao brakorazvodnu parnicu s manekenkom Lily Becker (45) koju su započeli 2018. Par se vjenčao 2009. te ima 11-godišnjeg sina Amadeusa. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boris Becker (@borisbeckerofficial)

Lily se prošle godine obrušila na Lilian jer je vidjela fotografiju na kojoj tijekom šetnje grli njezina sina Amadeusa. "Dopusti mi da ti objasnim pa da možeš shvatiti: Tijekom razdoblja trajanja koronavirusa ti si druga djevojka u roku od 7 mjeseci koja mom sinu priprema doručak, pizzu i palačinke! Ne djevojko, kao majka te molim da poštuješ moga sina i odeš se slikati s Borisom u svom slatkom bikiniju i sa savršenim tijelom, ali te preklinjem da se makneš od mog sina. Boris ti to neće reći, ali ja hoću jer inače nećeš shvatiti poruku. Uživaj u predivnom odmoru ali bez diranja mog djeteta. On ti nije dostupan. I točka!!" napisala je na Instagramu i kasnije obrisala.

Becker i ima sinove Nou (27) i Eliasa (21) s bivšom suprugom Barbarom te kćer, manekenku Annu (21) s ruskim modelom Angelom Ermakovom (53).

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Harapin Zalepugin i Vinko Filipić (Foto: PR) Tihana Harapin Zalepugin (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Tihana Harapin Zalepugin (Foto: Zvonimir Ferina) Tihana Harapin Zalepugin (Foto: Filip Popović) +2 Tihana Harapin Zalepugin (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Celebrity Naša poznata dama uoči 70. rođendana pozirala u bikiniju, pa najavila veliku promjenu koja se nekima baš i nije svidjela

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene