zakazao termin

Krenuo u teretanu, a sad će i na botoks: 65-godišnji Bora ne posustaje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bora Čorba teško podnosi starenje. Zbog toga se svim silama trudi održati mladolik izgled.

Bora Čorba odlučio je poraditi na svom izgledu. Osnivač grupe "Riblja čorba" sprema se za estetske zahvate, a prvi među njima je botoks. Tragove burnog života roker tretmanima namjerava u potpunosti prekriti. Već je posjetio nekoliko klinika u kojima se raspitao kako bi mogao pomladiti kožu lica.

Pogledaj i ovo showbuzz sve je i snimila! Ella Dvornik napravila još jedan estetski zahvat pa se pohvalila rezultatima, a razbila je i popularni mit!

"Doktori su mu preporučili mezoterapije, ali i botoks, s obzirom na to da ima bore. Početkom listopada  zakazao je prvi tretman u jednoj poznatoj klinici. Najprije će botoks ubrizgati oko očiju, a ako mu se to bude činilo u redu i ako bude zadovoljan izgledom, Bora će botoks staviti i oko usta i na čelo", otkrio je izvor blizak pjevaču.

Nakon tretmana 65-godišnji Čorba će nastaviti s njegom kože kod kozmetičarke, a osim estetskih tretmana u održavanju mladolikog izgleda pomoći će mu i tjelovježba. Pjevač redovito odlazi u teretanu i to nakon što je nedavno bio prikovan za kolica zbog problema s kralježnicom. "Nije mogao stati na noge pa je krenuo na terapije. Redovito posjećuje fizioterapeuta, ali i ide u teretanu gdje vježba s osobnim trenerom. Sad mu je već dosta lakše", zaključio je izvor za Kurir.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene