Uz dirljivu poruku

EVO KAKO JE IZGLEDALA NA SVADBI Bojana i Enes slave godišnjicu braka!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović danas slave 11 godina braka. U njemu su dobili i dvoje djece, a recept njihove ljubavi glumica je podijelila na Instagramu.

Ljubav je najljepša kad se umnoži i traje, a najbolje to znaju Bojana Gregorić Vjezović i Enes Vejzović. Kolege glumci, naime, danas slave 11 godina braka i 13 godina sretne ljubavi. Bojana je tom prilikom objavila na svom Instagram profilu fotografiju s vjenčanja. Među prvima su im čestitale kolege Petra Dugandžić, Amar Bukvić, Tarik Filipović te brojni prijatelji i obitelj.

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović - 4 Ajoj! Evo u kakvoj se avanturi našla naša lijepa glumica na putu do važnog odredišta: "Krdo krava i divljih pasa, a on me za*ebava!"

Lijepim riječima zgodna Bojana opisala je recept za svoj uspješan brak. "Dvije sirove duše baciti na vrelo ulje od strasti. Pržiti dok se ne spoje u jedno. Dodati šaku smijeha, prstohvat snova i bezbroj noćnih buđenja od šećernog dječjeg plača. Pirjati na životu i iskušenju. Servirati za vječnost! Napomena: Ni u kom slučaju ne smanjivati vatru".

Bojana i Enes u skladnom braku uživaju već godinama, a sreća je samo veća otkako su uz njih i njihovo dvoje djece - dječak Raul i djevojčica Zoe.

 

Dvije sirove duse baciti na vrelo ulje od strasti. Prziti dok se ne spoje u jedno. Dodati saku smijeha,prstohvat snova i bezbroj nocnih budenja od secernog djecjeg placa. Pirjati na zivotu i iskusenju. Servirati za vjecnost! Napomena Ni u kom slucaju ne smanjivati vatru! E.Vejzovic #love #lovehim #11years #anniversary #happyness #joy #thankful #lovemylife

A photo posted by @bojana.gv on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene