snažna poruka

I domaća glumica pokazala srednji prst nakon Škorine izjave pa se obračunala s kritičarima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bojana Gregorić Vejzović se pridružila ostalim ženama koje su pokazale srednji prst Miroslavu Škori zbog njegovog nedavnog istupa o silovanim ženama i pobačaju.

Domaća glumica Bojana Gregorić Vejzović (48) pridružila se ženama koje su Miroslavu Škori pokazale srednji prst zbog izjave da bi silovane žene ako zatrudne trebale s obiteljima dogovoriti što će učiniti. 

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović - 3 objavila i video! Bojana Gregorić nakon 15 godina najavila veliki preokret u svom životu: "Nosimo sa sobom prekrasne uspomene, no vrijeme je..."

Bojana je podijelila fotografiju iz 2000. s podignutim prstom. "Isti stav. Žene, izađite na izbore dok još možete. Sloboda odabira. Ženska snaga", napisala je glumica. Prva ju je podržala kolegica Ana Gruica. "Bravo. Dosta je više", napisala je Splićanka. 

Dok su neki Bojanu podržali, drugi su komentirali kako njezin potez nije primjeren. "Joj Bojana bolje makni ovu sliku, ti si dama. Skoro mi je 40 godina i još nisam shvatila zašto žene pokazuju k... kojeg nemaju", napisala je jedna pratiteljica. "Čitajte između redova. Možda nam uskoro odrede što smijemo ili ne smijemo raditi, odijevati, gdje ne smijemo boraviti...shvatili ste. Lijep pozdrav", odgovorila joj je Gregorić Vejzović. Glumica je podijelila i na Insta storyju poruku jedne pratiteljice. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt #2000 Same attitude! Žene izađimo na izbore dok još možemo! • • • #slobodaodabira #womenpower #actress #bojanagregoricvejzovic

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v) on

"I izborite se za ubijanje svoje djece", napisala je Bojani. Glumica je istaknula da tko se ne slaže sa slobodom odabira za žene, slobodom odabira spolne orijentacije te jednakost svima bez obzira na nacionalnost i boju kože da stisne prestani pratiti na Instagramu. 

Usto je najavila da će od subote nastaviti u svom uobičajenom tonu s filterima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene