Uživa u suncu i moru

Tijelo bez mane: Rezultat truda u teretani savršena je figura jedne od naših najljepših glumica!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bojana Gregorić s obitelji odmara u Žuljani na poluotoku Pelješcu.

Dan nakon što se pohvalila besprijekornom figurom u kupaćem kostimu, fotografi su Bojanu Gregorić uhvatili u Žuljani na Pelješcu u društvu obitelji.

Pogledaj i ovo Halid Bešlić Ma bit će mu lijepo! Halid Bešlić gradi kuću u Hrvatskoj, evo koje mjestašce mu je posebno priraslo srcu: "Neće biti ekstra luksuzna vila, tu je mir i Sarajevo je blizu"

Bojana, za koju se smatra da je jedna od najljepših hrvatskih glumica, u veljači je proslavila 46. rođendan, no na temelju njezinog izgleda to bi se teško moglo reći zbog čega i pobire brojne komplimente.

A glumica se u zadnjem postu i zahvalila svojim pratiteljima na divnim riječima koje joj svakodnevno upućuju.

''Vas je više od 30 000!!??? Vidi se iz priloženog da vas nisam očekivala. Moram vam napisati da nisam svoju stranicu zamislila kao poligon za iznuđivanje vaših komplimenata i pumpanje ega, iako sam beskrajno zahvalna na svakom Život nije Instagram, svatko od nas svoju tugu nosi, svatko svoje borbe vodi i zato s vama želim podijeliti lijepe i zabavne trenutke jer dodatna doza ružičastog nikad nije na odmet. Ako sam vam pomogla savjetom oko rozacee, ako ste pronašli neku modnu inspiraciju, ako sam nekoga potaknula da se uključi u Unicefove akcije, ili sam vas potaknula da krenete vježbati jer sve je moguće uz trud! I ono meni najvaznije: Ako je netko od vas nakon moje objave došao u kazaliste, a znam da je jer sam neke od vas imala veselje i upoznati...znači da ovo ipak ima smisla. Hvala vam puno od srca! Voli vas B!'', napisala je glumica koja trenutačno uživa na zasluženom odmoru.

 

A post shared by Bojana Gregoric Vejzovic (@bojana.g.v) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene