nećete ih prepoznati

Blizanci koji su svojom pojavom izazivali kontroverzu preminuli u razmaku od šest dana, pogledajte kako su izgledali prije brojnih operacija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Braća Igor i Grichka Bogdanoff preminuli su u dobi od 72 godine, u razmaku od samo šest dana, a rođaci su potvrdili da su uzroci smrti bile posljedice zaraze koronavirusom.

Francuski TV voditelj, producent i znanstvenik Igor Bogdanoff preminuo je u dobi od 72 godine, samo šest dana nakon smrti njegova brata blizanca Grichke, piše belgijski Le Soir.

"U miru i ljubavi, okružen svojom djecom i obitelji, Igor Bogdanoff je napustio ovaj svijet u ponedjeljak, 3. siječnja 2022.", stoji u priopćenju obitelji pokojnika koje je objavio njegov agent.

Njegov brat blizanac Grichka preminuo je u bolnici 28. prosinca 2021. godine nakon što je nekoliko dana proveo u komi. Njihove obitelji nisu htjele iznositi razloge smrti, no rođaci su za medije otkrili da se radilo o posljedicama zaraze koronavirusom i da braća nisu bila cijepljena. Obojica su bila u bolnici od sredine prosinca.

Blizanci koji su većinu života izazivali kontroverzu svojom pojavom proslavili su se početkom 80-ih u jednoj od prvih francuskih znanstveno-fantastičnih serija, "Temps X". To je bilo prije niza plastičnih operacija kojima su unakazili svoja lica i žene su tada uzdisale za njima, a kako su izgledali, pogledajte u našoj galeriji.

Braća su inače završila teorijsku fiziku, no zbog loših rezultata na fakultetu nisu bila cijenjena u znanstvenim krugovima. Radili su na brojnim popularnim znanstveno-fantastičnim serijama, kao što su "Zona sumraka", "Zvjezdane staze" i "Doctor Who", a Grichk je sudjelovao i u kreiranju kriptovalute Bitcoin.

I dok su zbog svojih deformiranih lica često bili predmet izrugivanja, oni su sami sebe nazivali izvanzemaljcima.

Igor je iza sebe ostavio šestero djece, a Grichka četvero.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene