u dobrom društvu

Blanka Vlašić otputovala na popularno mjesto u našem susjedstvu, odala i koga je povela

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Blanka Vlašić podijelila je fotografije na Instagramu i otkrila s kime uživa na odmoru.

Umirovljena atletičarka Blanka Vlašić (37) zdušno je bodrila brata Nikolu na Euru 2020. u Danskoj, a ovih dana uživa u novom putovanju.

Naime, Blanka je podijelila fotografije na Instagram storyjima na kojima je otkrila da je u Crnoj Gori. Na objavama je označila luku Porte Montenegro, obalno područje poznato po velikom pristaništu za superjahte, luksuznim buticima i otmjenim restoranima.

Na prvoj fotografiji se vidi da se Vlašić ne može prestati smijati i označila je Ivanu Brkljačić, najuspješniju hrvatsku bacačicu kladiva. Na drugoj slici je Ivana u seksi izdanju sa čašom u ruci. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

"Sjajna", napisala je Blanka i dodala emotikon srca. Inače, Vlašić i Brkljačić su dobre prijateljice te su prošle zime također uživale u zajedničkom putovanju. 

Njihovo prijateljstvo seže još u 2000. kad su se prvi put susrele na Olimpijskim igrama u Sydneyju gdje su dijelile sobu. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Madison Beer (Foto: Profimedia) Madison Beer (Foto: Profimedia) Madison Beer (Foto: Getty Images) Madison Beer (Foto: Getty Images) +4 Madison Beer (Foto: Getty Images) Celebrity Smatraju je najljepšom mladom pjevačicom, a izlazak bez grudnjaka osigurao joj je svu pažnju u šetnji s novim dečkom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene