Ups, sve je izvirilo!

Nezgoda sa seksi haljinom zasjenila je njezina zgodnog muža, koji je trebao biti zvijezda, no fotke su ispale malo drugačije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Blake Lively nije propustila premijeru novog filma svog supruga Ryana Reynoldsa, a dobro raspoloženje nije joj pokvarila ni mala nezgoda s haljinom.

Američka glumica Blake Lively u potpunosti je zasjenila svog supruga Ryana Reynoldsa na njujorškoj premijeri njegova novog filma "The Adam Project", gdje se pojavila u jednom od svojih najseksepilnijih izdanja u kojima smo je dosad imali priliku vidjeti.

Pogledaj i ovo Ryan Reynolds i Blake Lively Opa! Omiljeni slavni par posljednjim potezom dao naslutiti veliku prekretnicu u životu, a za to su i izdvojili poveću svotu?

34-godišnjakinja Blake, kojoj mnogi tepaju da je najljepša u Hollywoodu, izbacila je dekolte u lepršavoj haljini s prorezom koja joj je u jednom trenutku stvorila probleme kada ju je namještala, pa je slučajno pokazala i donje rublje koje je ispod nje nosila. No sudeći prema fotografijama, to ju nije previše zabrinulo i nije skidala osmijeh s prelijepog lica dok je pozirala. 

Blake je suprugu Ryanu najveća podrška i prati ga na najvažnijim javnim događanjima, a par je u braku od 2012. godine. Upoznali su se i sprijateljili na setu filma "The Green Lantern" 2011. godine, u kojem su glumili i da su zaljubljeni.

"Bili smo prijatelji dugo vremena, za što mislim da je najbolji način kako završiti s nekim u vezi", otkrio je Ryan jednom prilikom.

U prosincu 2014. godine rodila im se kćer James, u rujnu 2016. godine Inez, a tri godine kasnije i treća kćer Betty, čije je ime otkrila pjevačica Taylor Swift na svojem albumu "Folklore".

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Costner (Foto: AFP) Kevin Costner (Foto: AFP) Kevin Costner (Foto: AFP) Kevin Costner i Christine Baumgartner (Foto: AFP) +3 Kevin Costner (Foto: AFP) Nekad i sad Sve su oči bile uprte u ženu koja je dopratila legendarnog glumca, s njom se rijetko pojavljuje, a predivna je!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene