Što je ovo?

Previše čak i za nju: Manekenka sklona skandalima pozirala u bizarnom kupaćem kostimu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Blac Chyna je toliko nategnula jednodijelni badić da je tek mali dio njega prekrio njezino međunožje. Neki su ju optužili da je sređivala fotografije zbog čudnog izgleda njenog tijela.

Manekenka Blac Chyna (32) najčešće u prvi plan stavlja bujnu pozadinu, no ovog puta je napravila iznimku i šokirala novim detaljem na svojim fotografijama. 

Pogledaj i ovo Rob Kardashian (Foto: Getty Images) Drugi čovjek Zbog tereta slave i nesretnih ljubavi potpuno se izobličio, pa kuću rijetko napušta – sad se pokazao prvi put nakon dugo vremena!

"Dobar, bolji, najbolji. Htjela sam oslikati sunčevu svjetlost na ovoj strani kuće", napisala je uz svoje objave. Chyna je pozirala u bizarnom srebrnom, jednodijelnom kupaćem kostimu koji je nategnula toliko da je samo mali dio njega pokrivao njezino međunožje. 

Manekenka je istaknula i svoj jako uski struk te bujnu pozadinu. Njene fotografije su dio pratitelja šokirale, a neke oduševile. "U šoku sam", "Moja stvarčica ne bi to izdržala", "Tko je sve zumirao fotku?", "Ma loše si ovo fotošopirala", "Ovo je jako sređena fotografija", "Kako je moguće da si tako građena?", "Odlično izgledaš, ali ovo je tako bolno. Znam to", "Kao da nikad nisi rodila", komentirali su. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good, better, best.

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

Blac prati 16.4 milijuna ljudi na Instagramu. Inače, Chyna je iz ničega stvorila milijune dolara na računu, što je uglavnom uključivalo veze s poznatijim muškarcima, kao npr. reperom Tygom i Robom Kardashianom, s kojima ima i djecu, javnim svađama sa sestrama Kardashian-Jenner, golišavim fotografijama, fizičkim obračunima i ostalim skandalima.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene