Kakva transformacija

TO JE ONA? Bucka koja je izrasla u pravu divu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna islandska pjevačica Björk počela je pjevati kao djevojčica, a danas je prava diva.

Danas svi znaju za Björk - islandska pjevačica prepoznatljivog glasa stekla je status svjetske dive i tijekom svoje duge karijere stekla velik broj istinskih obožavatelja. Od malih je nogu pokazivala sklonost glazbi i pjevanju tako da nije ni čudo da je već sa 17 godina bila pravi hit.

Pogledaj i ovo showbuzz Nije svejedno Sara Jo oglasila se usred prve polufinalne večeri Eurosonga, pokazala je što misli o svom neodlasku u Torinu

Glas je ostao, stil se malo popravio i od bucmaste je djevojčice izrasla u pravu zvijezdu. U videu kojeg je objavio Radio Alternativo na svom Facebook profilu pogledajte kako je Björk izgledala 1982. godine

 

Tijekom svoje karijere izvodila je rock, jazz, elektroničku dance glazbu, klasiku i etno, a nominirana je za čak 12 Grammyja, jednog Oscara i dva Zlatna globusa.

 

 

headpiece by @j.t.merry // top by @syrenlatex // photo by @santiagraphy

A photo posted by Björk (@bjork) on

 

No, to nije sve. Časopis Roling Stone na listi 100 najboljih pjevačica Bjork je stavio na 60. mjesto, a okušala se čak i u filmskoj karijeri.

Glumila je u islandskom filmu "The Juniper Tree" 1986. Godine, a za ulogu u filmu 'Ples u tami' danskog redatelja Larsa von Triera, dobila je nagradu za najbolju žensku ulogu na filmskom festivalu u Cannesu 2000. godine.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene