što reći?

Izbacila grudi u minijaturnom badiću i prozirnom ogrtaču pa zbunila prolaznike dok je šetala psa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Phoebe Price poznata je po svojem osebujnom stilu koji ističe čak i dok šeće sa psom po susjedstvu.

Phoebe Price (47) bavi se od 19. godine glumom i manekenstvom, no to nije ono po čemu je poznata. 

Pogledaj i ovo showbuzz Pokazala svoje vještine Nema toga što ova ljepotica ne može

Naime, Amerikanka iznenađuje bizarnim odjevnim kombinacijama pri izlascima iz kuće i na crvenom tepihu. Phoebe je u četvrtak prošetala sa psom Henryjem po Los Angelesu i privukla pozornost prolaznika svojim izdanjem. 

Glumica je obukla karirani jednodijelni badić koji je na trbuhu i leđima imao rupu te je preko toga stavila crni, prozirni ogrtač koji je na dijelovima imao krzno. Uz to je iskombinirala sandale na petu i šešir, a imala je i zaštitnu masku koju nije cijelo vrijeme nosila na licu. 

U nekim trenucima, Phoebe je nosila psa, a ostatak šetnje ga je puštala da hoda sama na povodcu. Dok je koračala ulicom, isticale su se njezine bujne grudi koje je stisnula u gornjem dijelu badića. 

Price se pojavljivala u brojnim televizijskim serijama i kratkim filmovima među kojima su "Broken Blood", "The Secret of Botticelli" te "Botticelli Murders". Vrijednost njezine imovine se procjenjuje na pet milijuna dolara, a zbog glumačke i manekenske karijere je iz rodne Alabame preselila u Los Angeles. 

Inače, Phoebe šokira i na svom Instagram profilu na kojem objavljuje svoje modne kombinacije i selfieje na kojima su u prvom planu njezine grudi. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jane Seymour (Foto: Instagram) +0 Jane Seymour (Foto: Instagram) Celebrity "Žena vrač" je mnogima bila tiha patnja, a da je još jedna od najljepših pokazala je i kada se sa 67 fotkala za Playboy

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene