Fešta na luksuznoj plovidbi

Bivša ga je brzo zamijenila novim muškarcem, a on ljubavne jade liječi na jahti u društvu misterioznih žena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alex Rodriguez s društvom se zabavlja ploveći na luksuznoj jahti nakon što je krajem travnja okončana njegova veza s Jennifer Lopez.

Dok njegova bivša zaručnica Jennifer Lopez s Benom Affleckom razgledava kuće, Alex Rodriguez (45) zabavlja se s društvom na luksuznoj jahti. 

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

Umirovljeni igrač bejzbola snimljen je kod Saint-Tropeza, francuskog grada koji je omiljeno mjesto za odmor bogatih i slavnih. Bilo je vidljivo da se Alex odlično zabavlja plivajući i spuštajući se se u vodu po velikom gumenom toboganu. 

U crnim kupaćim hlačicama je pokazao i svoje istrenirano tijelo, a u njegovu društvu bile su i zanosne pripadnice nježnijeg spola u bikinijima koje su okidale selfieje s njim i često ga fotografirale. 

Rodriguez se svojim ljetovanjem pohvalio i na Instagramu te otkrio da na ogromnoj, luksuznoj jahti obilazi Europu. "Neka fešta počne", napisao je uz fotografiju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

Inače, Alex i Jennifer raskinuli su svoje zaruke krajem travnja, a i ranije se šuškalo o njihovu prekidu. Prema pisanjima američkih medija, umirovljeni bejzbolaš neugodno se iznenadio kada je vidio prve fotografije Lopez s Affleckom u svibnju jer se nadao da među njima nije gotovo i da će mu dati novu šansu. 

Rodriguez je nedavno objavljivao na Instagramu storyju fotografije s bivšom suprugom Cynthijom Scurtis i otkrio da se druže u teretani. Šuškalo se da to radi kako bi učinio Lopez ljubomornom, no ona baš za to i ne mari. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) +9 Gerard Butler (Foto: Profimedia) Celebrity Njihova je veza burna, ali i jako strastvena, ni sami više ne znaju koliko su puta prekinuli i ponovno završili zajedno!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene