bitka na sudu

Ozbiljne optužbe na račun šefice reality klana ne prestaju, osim za seksualno uznemiravanje stižu dvije nove tužbe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kris Jenner navodno je seksualno uznemiravala bivšeg tjelohranitelja Marca Williamsa, a on je odlučio podići i dvije nove tužbe protiv nje.

Čelnica klana Kardashian-Jenner, 65-godišnja Kris Jenner, našla se na meti optužbi svog bivšeg tjelohranitelja. Marc Williams 20 je godina mlađi od Kris, a optužio ju je da ga je grabila za stražnjicu, skidala se pred njim te radila razne neprimjerene stvari.

Pogledaj i ovo showbuzz priča o uspjehu Dale su novo značenje riječi slava i dobro unovčile svaki svoj potez, a sve je započelo snimkom seksa tadašnje asistentice Paris Hilton

Još prošle godine Marc je podnio prijavu protiv Jenner zbog seksualnog uznemiravanja, a za slavnu obitelj je radio 2017. i 2018. godine. Osim već spomenute prijave, bivši tjelohranitelj će navodno protiv Kris podići dvije nove tužbe. Osim mame, optužena je i Kourtney Kardashian koja se navodno također neprimjereno ponašala prema Williamsu.

"Kris Jenner kategorički odbacuje sve optužbe na svoj račun, koje su potpuno neutemeljene", rekao je njezin odvjetnik Michael Rhodes. Dodao je kako su optužbe krive na svim razinama te ističe kako bivši tjelohranitelj želi samo da Kris plati kako bi on šutio, a kaže da se to neće dogoditi.

Sudeći po podacima sa suda, Williamsa je Kris pipkala kad god je stigla, a on joj je govorio da prestane. Navodno je ignorirala sve te je samo nastavljala po svom. Osim seksualnog uznemiravanja, ponižavala ga je, a on ju je optužio i za rasnu diskriminaciju. O svemu se požalio svom šefu, voditelju tjelohranitelja koji su brinuli o obitelji Kardashian-Jenner te su ga maknuli s te pozicije i prebacili ga da radi za Kourtney. I ona ga je navodno seksualno napastovala te je na kraju dao otkaz i odlučio podići prijavu protiv reality zvijezda.

"Kada Kris i Kourtney dobiju ovu tužbu na sudu, planiraju tužiti Williamsa zbog klevete", tvrdi njihov odvjetnik.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene