kobna opsesija

Nezgodno sjela, pa pokazala previše: Njezinoj ljepoti divio se cijeli svijet, a onda se unakazila operacijama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Janice Dickinson bila je najplaćeniji model 70-ih i svi su se okretali za njom zbog njezine ljepote, no sada privlači pažnju uništenim licem.

Nekad slavni supermodel Janice Dickinson (64) često se šeće s mužem Robertom Gernerom (71), a pritom izaziva čuđenje javnosti zbog izgleda lica. 

Pogledaj i ovo Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 5 Skupa unatoč svemu Legendarni Rocky nahvalio 22 godine mlađu suprugu koja mu je oprostila nevjeru: ''Nemam dovoljno riječi za opisati ovu ženu...''

Janice se u nedjelju prošetala sa suprugom i njihova dva psa u parku u Los Angelesu. Bivša manekenka sakrila je svoje lice, koje je unakazila plastičnim operacijama, pod šeširom i sunčanim naočalama. Obukla je haljinu, a na nogama je imala espadrile i dok je sjedila na klupi s Robertom, u jednom trenutku imala je podignute noge, pa su joj izvirile gaćice. Njezin muž imao je duge hlače, kariranu košulju i šešir. 

Inače, Janice je bila najplaćeniji model 70-ih godina, no nakon toga je uništila svoje lice zbog opsjednutosti plastičnim operacijama. Od 2016. u braku je s Robertom, psihijatrom koji je izgubio dozvolu za rad jer je započeo vezu s pacijenticom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What bedtime looks like around here. #snuggles #puppylife #sundayfunday #janicedickinson #lovers

A post shared by Janice Dickinson (@janicedickinson) on

Janice je to četvrti brak, a Gernera je upoznala na slijepom spoju 2012. Upoznao ih je njegov sin i zaručili su se nakon samo tri mjeseca veze. 

  1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović (Foto: Instagram) +0 Lejla Filipović (Foto: Bojan Zibar i Goran Perešin) Celebrity Lejla Filipović mami uzdahe u 44. u badiću, u komentarima se oglasio njezin muž Tarik, ali i Nina Badrić

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene