teški trenuci

Pretužna vijest pogodila obitelj bivšeg nogometaša: Preminula njegova osmomjesečna kći poslije borbe s leukemijom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ashley Cain podijelio je dirljivu fotografiju na Instagramu i oprostio se od svoje osmomjesečne kćeri Azaylije, koja se od drugog mjeseca života borila s leukemijom.

Bivši nogometaš Ashley Cain (30) objavio je da je njegova osmomjesečna kći Azaylia preminula nakon što se većinu svog kratkog života borila s leukemijom. 

"Počivaj u raju, princezo. Uvijek ću te držati u svom srcu dok te ne budem mogao ponovno držati u raju", napisao je Ashley pokraj fotografije na kojoj drži svoju kćerkicu. 

Njegove je pratitelje ta vijest rastužila i poručili su mu da se drži te da mole za njega.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BEAST 🇻🇨🇬🇧 (@mrashleycain)

Bivši nogometaš, koji je reality zvijezda i model, i njegova djevojka Safiyya Vorajee (34) obavještavali su obožavatelje na društvenim mrežama o zdravstvenom stanju svoje djevojčice otkad joj je dijagnosticiran rak sa samo dva mjeseca starosti. 

Početkom tjedna Safiyya je istaknula da je zahvalna na svakom dodatnom danu s kćeri. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zac Efron (Foto: AFP) Zac Efron i Lily Collins (Foto: AFP) Zac Efron (Foto: Getty Images) Zac Efron (Foto: Getty Images) +0 Zac Efron i Lily Collins (Foto: AFP) Celebrity Bio je seks simbol, a sad se svi pitaju što mu se dogodilo: Ismijavaju ga i uspoređuju s glumcem koji zgrožava izgledom

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan - 1 Maja Šuput i Frano Ridjan - 2 Maja Šuput i Frano Ridjan - 4 Maja Šuput i Frano Ridjan - 8 +3 Maja Šuput i Frano Ridjan - 7 Celebrity Evo koji je nepoznati detalj o Frani Ridjanu najviše iznenadio Maju Šuput: "Znala sam da dere kolo, ali..."

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene