pokušali skriti romansu

Osvojila ga seksi zvijezda realityja: Nakon četiri braka i brojnih veza u kojima je dobio šestero djece opet ljubi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marc Anthony i Evelyn Lozada su u vezi nekoliko mjeseci, a obožavatelji su naslutili njihovu romansu zbog fotografija na Instagramu.

Marc Anthony (52) iza sebe ima više od 30 godina glazbene karijere, no najpoznatiji je kao bivši muž pjevačice i glumice Jennifer Lopez (51). 

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 4 "rasturila skroz" Evo kakve su reakcije gledatelja na pobjedničku transformaciju Antonije Šole u J.Lo, dobila je i prigodni nadimak!

Marc je s Jennifer bio 10 godina u braku te je s njom dobio blizance Emmu i Maximiliana (12). Pjevač se ženio ukupno četiri puta, a posljednja supruga mu je bila 20 godina mlađi model Shannon de Lima. 

Vjenčali su se 2014. i razveli već 2017. Anthony je bio u dvogodišnjem braku s glumicom Marijom Von Ritchie Lopez (38). Malo duže vremena je proveo sa suprugom, također glumicom Dayanarom Torres (45) s kojom je dobio sinove Ryana (17) i Cristiana (19). Vjenčali su se 2000. i razveli 2004. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💋

A post shared by Evelyn Lozada (@evelynlozada) on

Iz svojih prijašnjih veza Marc ima i sina Chasea te kćer Arianu (26). Kako piše Daily Mail, pjevač ponovno ljubi i to zvijezdu reality showa "Basketball Wives" Evelyn Lozadu (44). 

Par je skupa nekoliko mjeseci, a obožavatelji su otkrili da se nešto događa između njih zbog objava na Instagramu. Anthony je upoznao i njezinu djecu, sina Carla (6) i kćer Shaniece Hairston (27) koja se bavi glumom. 

Evelyn je bila u braku s košarkaškom zvijezdom Antoineom Walkerom od 1998. do 2008. te s igračem američkog nogometa Chadom Johnsonom (42) za kojeg se udala 2012. i iste godine su se razveli. 

Inače, reality zvijezdu na Instagramu prati četiri milijuna ljudi, a Marca 11 milijuna ljudi. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Celebrity Zbog jednog detalja svi su uvjereni da je Melania Trump kod kuće dok je na pojavljivanjima mijenja dvojnica

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene