Skrivao se ispod maske

Na misterioznoj zabavi pojavio se muškarac kojeg su nekada prozvali najzgodnijim Hrvatom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Filip Kleva, bivši mister Mister turizma Hrvatske, našao se među brojnim uzvanicima jednog događanja u Rijeci.

Misteriozna zabava na tajnoj lokaciji mnogima je rasplamsala maštu i probudila strasti. Proteklog vikenda dvjestotinjak ljudi posegnulo je za svojim mobitelima kako bi pročitalo istu poruku – lokaciju događanja Eudaimonia 2020 Eyes Wide Shut, koja se do tog trena čuvala kao najveća tajna, kao i sve ostalo vezano za to događanje o kojem čitava Rijeka bruji već tjednima.

Pogledaj i ovo showbuzz Pomela konkurenciju Može li ona popraviti sezonu? Ova ljepotica novo je lice Hrvatske!

Naravno, na tom tajnovitom mjestu pojavili su se brojni ugledni gosti iz poslovnog svijeta, ali među mnogobrojnim uzvanicima našao se i bivši Mister turizma Hrvatske, Filip Kleva, koji već dugi niz godina izbiva iz medija, no unatoč maski na licu, ipak su mnogi prepoznali tog Riječanina, koji se nekada bavio i glumom te snimao domaće sapunice.

Osim njega na misterioznoj zabavi bila je i Sanja Lopar, jedina žena u Europi koja se bavi proizvodnjom cigara, Miroslav Kljajić vlasnik osječkog Craft Rooma, bivša manekenka Ivana Mamilović, poduzetnica Maja Uremović koja se pojavila u Zigmanovoj kreaciji, te Gordana Nikolić poznata i kao dobitnica nagrade WEF 18 Exceptional Women on Excellence.

Od trenutka objave misterioznog i intrigantnog teasera u kojem je glavnu ulogu imao Marko Tolja, jedan od ambasadora projekta Eudaimonia i Fidelio odijela po mjeri, uzbuđenje i iščekivanje oko eventa je iz sekunde u sekundu raslo, a sada možemo reći da je to bilo i sasvim opravdano jer Gentlemen's Shop očito ima recept za uspjeh.

Ovoga puta tajni sastojak pronašli su u kultnom Kubrickovu filmu Eyes Wide Shut, koji ujedno ove godine slavi svoju 20-tu obljetnicu od premijernog prikazivanja, ali i dalje kao i prvog dana rasplamsava maštu i budi strasti svojim pomicanjem granica, baš kao i ovaj event.

Kao i u filmu, na event su mogli samo odabrani. Međutim, uzbuđenje nije stalo na tajnoj lokaciji, erotičnoj najavi i maskama. Svaka sekunda ovog događanja bila je maestralno osmišljena tako da kreira savršenu atmosferu mističnosti i erotičnosti te da u potpunosti uvuče sve prisutne u tajnovitu i misterioznu, senzualnu igru iz koje nitko nije htio izaći jednom kada je za to došlo vrijeme.

Cijela večer osmišljena je kao performans glumaca među gostima i s gostima, u kojem su se mini scene ispreplitale i prelijevale iz jedne u drugu toliko vješto da gosti nisu znali tko je gost, a tko glumac, što je stvarnost, a što vrhunski osmišljen scenarij ove fenomenalne interpretacije Kubrickova remek-djela, kojom su organizatori pomaknuli apsolutno sve ljestvice u organizaciji događanja i na najneobičniji način gostima u svaku poru usadili Fidelio i Eudaimoniu, ono što ih je i okupilo na tom neobičnom uprizorenju pod maskama koje će se pamtiti i o kojem će se pričati.

Povod ove najmisterioznije i najuzbudljivije zabave koju je Rijeka doživjela je Eudaimonia, projekt koji potpisuje Damir Matešković i riječki Gentlemen's Shop, a koji kroz svoje ambasadore i ambasadorice prenosi filozofiju sretnog življenja i pozitivne priče koje svima mogu poslužiti kao motivacija i inspiracija u životu. Ova filmski dobra zabava održala se u raskošnoj Palača Modello, u prostorijama Zajednice Talijana u Rijeci.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene