šarmer iz 90-ih

Sjećate li se njega? Pobjegao od slave, a danas radi nešto posve neočekivano

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivši glumac Freddie Prinze Jr. ima novu strast. Svoj je hobi pretvorio u ozbiljan posao.

Devedesete su "krive za sve". Osim bezvremenskih pjesama do utjecajnih frizura donijele su i nekoliko "vrućih" glumaca iz srednjoškolskih filmovima. Jedan od njih zasigurno je i Freddie Prinze Jr.

Pogledaj i ovo David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia) Godinama se skriva od medija Nju stvarno dugo nismo vidjeli: Omiljena slatkica 90-ih slavi rođendan u badiću, pogledajte je li se imalo promijenila!

Holivudski ljepotan proslavio se ulogama u romantičnim komedijama i horor filmovima među kojima su "Znam što si radila prošlog ljeta" i "Ona je sve to", ali je naposljetku odustao od glumačke karijere i krenuo u posve neočekivanom smjeru.

 

Excited to be working with Palmolive to show you guys how to have some messy family fun in the kitchen - check it out on Facebook.com/Palmolive #ad

A post shared by Freddie Prinze (@realfreddieprinze) on

Ljubav prema kuhanju bila je jača od svega pa je tako Freddie svoj hobi pretvorio u posao. Prije gotovo godinu dana objavljena je njegova prva kuharica "Back to the Kitchen" sa 75 recepata, ali i osobnim pričama iz Freddiejevog djetinjstva i sadašnjeg života. O kuhanju je najviše naučio dok je s majkom živio u Novom Meksiku. Iako bi mnogi pomislili da je ona njega naučila tajnama kuharskog zanata, istina je sasvim drugačija. On je uglavnom kuhao njoj i tako razvijao svoju strast prema kuhanju.

Nakon što je pobjegao od slave, bivši glumac ostvario se i privatno. U bračnu luku uplovio je s poznatom glumicom Sarah Michelle Gellar s kojom se zbližio na snimanju filma "Znam što si radila prošlog ljeta". U braku su već 15 godina, a zajedno imaju i dvoje djece - kći Charlotte i sina Rockyja.

 

Shhhh.....don't tell the #kids. We snuck out for a #datenight after they were #adultsonly @realfreddieprinze

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on

 "Htio sam biti tata koji je cijelo vrijeme kod kuće. Htio sam djeci svakodnevno pripremati doručak i večeru", izjavio je Freddie u jednom intervjuu. I time svima jasno daje do znanja zašto se na vrhuncu slave povukao u svoj svijet. Danas zbog toga ne žali nimalo.

 

Happy #fathersday to @realfreddieprinze and to all the #dads (stepdads, uncles, surrogate dads included) who are an integral part in raising these amazing little people (who eventually turn into amazing adults) The greatest part of every day is watching life through my children's eyes, so today (and every day) Freddie I thank you

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene