omiljeno mjesto za šetnju

Bivše misice uživale na zagrebačkoj špici: Pojavila se i jedna koja godinama izbjegava javnost

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Cvjetković i Antea Kodžoman su bliske prijateljice i često ih se može vidjeti skupa, a Ivančica Pahor se nekoliko godina nije pojavljivala u javnosti.

Zagrebački Cvjetni trg je omiljeno mjesto za okupljanje brojnih poznatih Hrvata, a lijepo vrijeme je privuklo bivše misice. 

Pogledaj i ovo showbuzz dobra stara vremena Ove poznate ljepotice prije 15 godina su žarile i palile domaćim tulumima pa su nestale iz javnosti, a evo gdje su danas!

Bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković Kević (34) uživala je na špici u društvu kćeri Vite (3) i prijateljice Antee Kodžoman, bivše Kraljice Hrvatske. Maja i Antea su jako bliske i često ih se može vidjeti skupa u javnosti, na kavi ili u kupovini. 

Cvjetković na njihova druženja vodi svoju mezimicu koju je dobila s 20 godina starijim poduzetnikom Andrijom Kevićem, za kojeg se udala 2017. godine. Iste godine su dobili kćer Vitu. 

U centru hrvatske metropole je bila i bivša Miss turizma Sunčica Pahor. Sunčica, koja se godinama nije pojavljivala u javnosti, pokazala je vitku figuru u ružičastoj haljini. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene