naslađuje se

Izvodila grimase u prozirnoj majici bez grudnjaka, a za svoje veselje ima dobar razlog

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Amber Heard odnijela je pobjedu u tužbi koju je protiv nje i britanskog tabloida The Sun digao bivši muž Johnny Depp.

Glumica i manekenka Amber Heard (34) dobro je raspoložena nakon lijepih vijesti u ponedjeljak i ne skriva svoje veselje. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Adam Driver - 1 Savršeno nesavršeni! Tko su novi IT holivudski frajeri, koji izlaze iz kalupa klasične muške ljepote?

Amber je viđena pred svojom kućom u Los Angelesu sa osmijehom na licu u prozirnoj, bijeloj majici bez grudnjaka i nazirale su joj se bradavice. Uz nju je iskombinirala duge hlače i plišane natikače. 

Heard je izašla iz kuće oprostiti se od prijatelja koji su bili kod nje, a kada je opazila fotografe, radila je razne grimase. Glumica ima razloga za veselje jer je njezin bivši muž Johnny Depp izgubio spor protiv britanskog tabloida The Sun i nje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lazy hazy..... just like la

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Naime, Johnny je tužio tabloid zbog klevete jer su tvrdili da je bio nasilan prema nekadašnjoj supruzi, a radi toga je digao tužbu i protiv Amber. Britanski sud je u ponedjeljak dobnio presudu u korist izdavača i Heard unatoč dokazima koje je Depp predočio da je manekenka bila nasilna prema njemu. 

Glumac je priložio snimke na kojima se čuje da Amber govori da mrzi kada postane ljuta i nasilna i da je on kriv za to. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Celebrity Bizarno ponašanje Melanije i Donalda u javnosti teško je objasniti, ali kada se kamere ugase sve je drugačije?

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene