Nova karijera

Naša bivša manekenka povukla se iz medija nakon uspješne karijere i postala majka, sad iznenađuje golišavim objavama na Instagramu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jasmina Hdagha otkrila je na Instagramu da je rodila kćer i dala joj ime Sedona Ann te je istaknula da je došla točno na dan termina.

Instruktorica i bivša manekenka Jasmina Hdagha, koja živi u Los Angelesu, pohvalila se na Instagramu sretnom viješću da je rodila svoje prvo dijete. 

"Beba Sedona Ann stigla je u 14:47 danas, 17. ožujka, točno na dan termina. Poprilično je luda da je stigla točno na vrijeme, baš poput njemačkog sata. Rodila sam prirodno, bez epiduralne, a završila povraćajući tijekom širenja 3-7 centimetara. Nisam uzimala lijekove za mučninu, trbuh mi je bio prazan, ali te kontrakcije... Dovraga! To nije bilo zabavno. Zahvalna sam na svojim joga vježbama koje su mi pomogle pri porodu, no vrištala sam nekoliko puta zbog boli. Ova je fotografija nastala 25 minuta nakon poroda i možete vidjeti da sam iscrpljena, no jako sretna", napisala je Jasmina na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmina Hdagha (@yazsmachine)

Objavila je nekoliko fotografija na kojoj je ona s kćerkicom, a na jednoj je i njezin partner, glazbeni producent i tekstopisac Jim Kaufman. Također je na Instagram storyju podijelila snimke koje su nastale tijekom poroda, među kojima je i ona na kojoj njezin dečko reže pupčanu vrpcu. 

Inače, Jasmina je slovila za jednu od najperspektivnijih hrvatskih manekenki i veći dio svoje karijere izgradila je u inozemstvu. Mnogi će ju pamtiti i po ljubavnoj vezi sa slavnim glumcem Billyjem Zaneom.

Nakon manekenske karijere okrenula se jogi i koristi Instagram kako bi je približila ljudima, a oduševljavala je svojom formom tijekom trudnoće. Objavljivala je fotografije na kojima radi stoj na rukama i špagu te je na nekim pozirala potpuno naga. 

Bivša manekenka libijskih korijena je ranije dijelila objave na kojima je bez odjeće i radi jogu što je neke iznenadilo. U travnju je za IN magazin progovorila o životu u Los Angelesu tijekom pandemije koronavirusa. 

"Naravno da sam zabrinuta. Situacija je ovdje vrlo, vrlo ozbiljna. Amerika je jako velika zemlja. U samom Los Angelesu živi oko četiri milijuna ljudi. Puno ljudi živi u jako malom prostoru, pa je mogućnost zaraze jako velika", rekla je tada Jasmina. 

"Ostanite pozitivni i nađite vremena za sebe i svoje tijelo. Promijenit će vam čitavu energiju", savjetovala je. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Rob Kardashian (Foto: Instagram) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian i Blac Chyna (Foto: Profimedia) +2 Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bio je zavodnik koji je osvajao lijepe i uspješne žene, a onda je naglo nestao iz javnosti pa šokirao transformacijom

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene