Glavna atrakcija!

Prekrasna brineta koju je nekoć ljubio Ronaldo priredila pravi show, dok ju je prijateljica fotkala, izvijala se na plaži!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Desire Cordero priredila je show na plaži u Meksiku dok je pozirala prijateljici u minijaturnom bikiniju.

Manekenka i bivša misica Desire Cordero (28) na plaži u meksičkom Cancunu paparazzima je priredila pravi show.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Lijepa Španjolka, koja je javnosti postala posebno zanimljiva nakon što se doznalo da ljubi Cristiana Ronalda, izvijala se po pijesku dok ju je prijateljica fotkala, a zbog sićušnog bikinija koji je nosila postala je glavna atrakcija.

O njenoj vezi s najslavnijim nogometašem na svijetu pisalo se 2016. godine, a ona je zbog njega navodno bila ostavila dečka i preselila se u Madrid.

No nedugo nakon što se doznalo da su par, španjolski mediji raspisali su se o tome kako ga je ona ostavila i proglasila potrošenim, a procurila je i druga strana priče prema kojoj je Ronaldo inicirao prekid jer mu nije odgovaralo to što je njihova veza postala javna.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Desire Cordero (@desirecordero)

Što god da je istina, oboje su nastavili dalje, a Cordero je Ronalda brzo zamijenila s još jednim slavnim nogometašem Joaquínom Correaom s kojim je u vezi od 2018. godine. Ronaldo je nakon nje sreću pronašao u Georgini Rodriguez s kojom je dobio i svoje prvo biološko dijete.

Desire se manekenstvom počela baviti sa 17 godina, a karijera joj je procvjetala nakon što je 2014. godine okrunjena titulom Miss Universe Španjolske.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene