Smjer kojim planira ići

Pojavile se nove tvrdnje: Meghan Markle ima viši cilj, no otkriveno je što joj je najveći problem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Biograf Meghan Markle tvrdi kako će se vojvotkinja vrlo vjerojatno kandidirati za predsjednicu SAD-a, no morat će se naučiti nositi s kritikama na svoj račun što će joj teško pasti jer je previše osjetljiva.

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle vjerojatno će krenuti u predsjedničku utrku za SAD, no teško će joj pasti kritike jer nije navikla na toliku brutalnost na svoj račun, tvrdi njezin biograf Tom Bower. Bower je navodno dobio pozamašnu svotu novca da ispriča cijelu njezinu priču, a kaže kako će se Markle morati naučiti nositi sa svim kritikama te ističe da je još uvijek previše senzitivna oko mnogo stvari.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Istaknuo je kako će 39-godišnja vojvotkinja u tom slučaju morati naučiti biti timski igrač te će trebati izgraditi pravu vojsku lojalnog osoblja, što joj dosad nije baš uspijevalo.

"Činjenica da će se Meghan kandidirati za predsjednicu SAD-a je moguća, a rekao bih i vjerojatna. Vjerujem da je upravo to smjer u kojem ona planira ići", rekao je Bower za magazin Closer. Dodao je da je Markle ambiciozna, samouvjerena te ima dobru praksu u javnim govorima, a istaknuo je kako je sve to čini dobrom kandidatkinjom za predsjednicu.

Tvrdi i kako je sve to dio njezina plana koji je započeo još prije nego što se vjenčala za princa Harryja. Smatra da je upravo Meghan glavni pokretač revolucije koju su ona i Harry napravili u britanskoj kraljevskoj obitelji te je isplanirala čitav njihov život u Kaliforniji.

"Političari su javne osobe koje doživljavaju najviše napada. Mislim da će se Meghan teško nositi s time. Morat će naučiti prihvatiti kritike na svoj račun", zaključio je biograf.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Aktivan život Ane Rucner - 1 Aktivan život Ane Rucner - 6 Ana Rucner Ana Rucner - 2 +1 Ana Rucner - 1 Celebrity Ana Rucner fotkama izazvala podijeljena mišljenja, no rijetki bi se usudili napraviti što i ona: "Ne mogu ni gledati"

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Asim Ugljen - 2 Celebrity Nekoliko sati nakon što je objavio predivnu vijest, domaći glumac shvatio je što mu je supruga priredila i obračunao se s njom preko Fejsa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene