Jedva preživjeli

"UMRLA SAM I VRATILA SE NAZAD" Zastrašujuća iskustva najvećih zvijezda!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ikonama kojima se danas divimo život je pružio novu priliku.

Brojne holivudske zvijezde bile su na rubu smrti i pukom srećom izvukle su živu glavu. Holivudski šarmer George Clooney skoro je poginuo na snimanju filma "Syriana" dok je snimao mučeničke scene. Clooney je udario glavom, a ozljeda kralježnice koju je zaradio bila je opasna po život.

Pogledaj i ovo Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Iskreno progovorio Holivudski miljenik smatra da slavu duguje isključivo jednome: "Život bi mi bio drastično drugačiji"

"Ležao sam bespomično u bolničkom krevetu s nepodnošljivim glavoboljama zbog kojih sam se osjećao kao da imam moždani udar", prisjetio se Clooney. Nakon tri tjedna koja sam proveo u takvom stanju, počeo je razmišljati čak i o samoubojstvu. "Mislio sam da moram nešto drastično poduzeti po tom pitanju. Bio sam u situaciji da sam morao razmišljati kako ću preživjeti", kazao je Clooney.

Glumica Anne Hathaway zamalo je umrla prije dvije godine tijekom odmora na Havajima. Dok je plivala odjednom ju je iznenada povukao ogroman val i potopio ju ispod razine vode. Odmah je počela vikati, a u pomoć joj je srećom brzo došao jedan surfer koji ju je odvukao do obale. Naposljetku je tek zaradila manju ozljedu stopala koju joj je suprug brzo sanirao.

Orlando Bloom život je skoro izgubio još kao tinejdžer dok se penjao na krov terase s prijateljima. Kada je krovište popustilo, Bloom je pao i slomio nekoliko kralježaka. Potpuno nepokretan Orlando je bio čak četiri mjeseca, a nakon nekoliko operacija i 18-mjesečnog oporavka konačno se vratio normalnom životu.

Pjevačica Ellie Goulding zamalo je upala u zaleđeno jezero dok je ove godine putovala Norveškom tijekom turneje. Javnost je za ovo zastrašujuće iskustvo doznala putem Instagrama gdje je Conor McDonnel objavio šokantnu fotografiju s mjesta događaja. "Usred ničega na -25 stupnjeva po mraku odjednom propadnete kroz led usred jezera i morate se spasiti tako da se izvučete van kroz krov", napisao je pored fotografije.

Leonardo DiCaprio vjerojatno je najveći sretnik ne samo u Hollywoodu, nego i na svijetu. Naime, slavnog glumca prije dvije godine skoro je pojeo morski pas tijekom ronjenja u Južnoj Africi. Glumac je bio u kavezu koji štiti od napada morskih pasa, ali kako je velika bijela psina naganjala tunu, nekako se dogodilo da se zabila u kavez gotovo do polovice. Ronioci koji su se nalazili uz njega kasnije su izjavili kako se takvo što nije dogodilo zadnjih 30 godina. Nakon toga, leteći za Rusiju, glumac je sjedio u redu iz kojeg je jasno mogao vidjeti krilo zrakoplova kada je ispred njegovih očiju eksplodirao motor. Leonardo kaže kako u putničkoj kabini nitko nije progovorio nijednu riječ. Nakon nekoliko minuta piloti su pokrenuli motore i sigurno prizemljili zrakoplov. No ni tu nevoljama nije bio kraj. Tijekom skoka iz zrakoplova Leu se nije otvorio padobran. Spasio ga je pomoćni padobran, a da zaista ima sreće potvrđuje i činjenica da je prošao bez lomova i težih ozljeda.

Glumica Rachel Bilson život je skoro izgubila dok joj je bilo samo 14 godina. Rachel je bila u automobilu kada se zabio u drugo vozilo. "Zapravo sam umrla i vratila se nazad. Prozor mi je završio u glavi", kazala je potresena glumica. Nezgoda joj je ostavila i trajni ožiljak iza desnog oka, a zbog stravične nesreće još se uvijek bori s migrenama i gubitkom pamćenja.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene