morala potpisati izjavu

Diskvalificirali je s izbora za Miss Universe Hrvatske jer je bila u Grazu: "Potrošila sam vrijeme ni za što!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Djevojke koje se natječu na izboru za Miss Universe Hrvatske morale su potpisati izjavu da proteklih 14 dana nisu bile izvan granica Hrvatske.

Nova Miss Universe Hrvatske bira se u petak navečer, a s obzirom na čitavu situaciju s koronavirusom, djevojke su zbog mjera opreza morale potpisati izjavu da proteklih 14 dana nisu bile izvan granica Hrvatske.

Pogledaj i ovo Miss Universe Hrvatske Arijana Podgajski - 1 Inspirirana našom baštinom Miss Universe Hrvatske predstavila nacionalnu haljinu koju će nositi na svjetskom izboru ljepote u New Orleansu

Jedna od natjecateljica nije pak mogla potpisati izjavu jer je bila u Grazu, a radi se o 20-godišnjoj Katarini Klarić, koja se u srijedu vratila iz Austrije.

"Šteta. Izbačena sam ni zbog čega, ovo nije fer. Potrošila sam svoje vrijeme, energiju i ljubav ni za što. Doviđenja zauvijek", napisala je Katarina na svom Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

20

A post shared by Katarina Klaric ✞ (@klariccccc) on

Bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Delač komentirala je za 24sata da Katarina nije službeno diskvalificirana. "Djevojke su trebale potpisati izjavu da u prethodnih 14 dana nisu boravile izvan Hrvatske. Katarina to nije mogla potpisati jer je došla iz Graza. Da je potpisala, imala bi kaznenu odgovornost", rekla je.

Delač zaključuje kako Katarina ima pravo biti razočarana. Zbog mjera opreza na izboru za Miss Universe Hrvatske u studiju će biti samo žiri i natjecateljice.

Hot! Hot! Sadržaj koji slijedi nije za one slabijeg srca! I Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene